Με τις συντάξεις του ΟΓΑ τι γίνεται;


Πέρασε ενάμιση χρόνος από τότε που τέθηκε σε εφαρμογή ο νόμος 4093/2012 και αφαιρούσε το πενιχρό επίδομα του ΟΓΑ από τους ανασφάλιστους υπερήλικες Βορειοηπειρώτες.

Πέρασε ένας μήνας και κάτι από εκείνο το πρωινό του Μαΐου, την ημέρα των γενεθλίων του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που ο διοικητής του ΟΓΑ, Ξενοφών Βεργίνης στο πρωινό του ΑΝΤ1 δήλωνε πως από 1η Ιουνίου επανέρχονται οι συντάξεις σε 23.000 συνταξιούχους.

Πέρασε ένας μήνας και κάτι από την προεκλογική περίοδο του Μαΐου που ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Δημητρίου μας προϊδέαζε για τις σημαντικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ, για το ζήτημα των συντάξεων στους παρήλικες Βορειοηπειρώτες και τις σημαντικές εξελίξεις που θα ακολουθούσαν.

Πέρασε ένας μήνας και κάτι από τότε που για δεύτερη φορά, μια ημέρα πριν τις εκλογές, ο Ξενοφών Βεργίνης ξανά υπόσχεται, στο πρωινό του ΣΚΑΙ αυτή τη φορά, την επαναφορά των συντάξεων του ΟΓΑ.

Πέρασε ένας μήνας και κάτι από το τότε που στήθηκε ένα όργιο προεκλογικής προπαγάνδας γύρω από το θέμα στα social media, στα blog και σε διάφορα Βορειοηπειρώτικα site, χωρίς αιδώ.

Πέρασε ένας μήνας και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Με μοναδική εξαίρεση την κραυγή αγωνίας και διαμαρτυρίας του Χρήστου Λώλη. Αυτό που δεν τόλμησαν να κάνουν οι προνομιακοί συνομιλητές του πρωθυπουργού, το έκανε ένας ανώνυμος, ένας από μας.

Αρκεί αυτό; Δεν αρκεί και χρειάζεται να πάμε την ενέργεια του Χρήστου Λώλη ένα βήμα παραπέρα. Να δώσουμε την λύση στο πρόβλημά μας δυναμικά και μαζικά, χωρίς πολλά λόγια και προεκλογικές υποσχέσεις που ξεχνιούνται αμέσως μετά την απομάκρυνση από την κάλπη

Διαβάστε επίσης: Παρ' ολίγον συνταξιούχοι , Θα πιστέψουμε μόνο στην πράξη











Σχόλια

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΗΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ....Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ 1/6/2014
    ΝΤΡΟΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών