Οι Έλληνες τον βγάζουν από την πόρτα και οι Αλβανοί τον μπάζουν απ'τα χατήλια


Στο Δημοκρατικό Κόμμα, τη νέα στέγη του Ντούλε και με τα αμεσότερα δυνατά διαπιστευτήρια, γίνεται χαμός!

Μέχρι ακόμα και γυναίκες ζητούν να πιάσουν από τα μαλλιά και να πετάξουν έξω από το Κόμμα, τον νέο αρχηγό του Ντούλε, τον Μπάσια (όχι βέβαια λόγω Ντούλε). Και γνωστό γιατί… έχασε τις εκλογές!

Στο Κόμμα του Ντούλε σιωπή… ή δεν έμεινε κανείς εκεί… μέσα… ή επειδή οι γκεμπελιστές δεν βρήκαν ακόμα τον μαγικό λόγο για να τον σώσουν. (Πάντως είναι πολύ ανήσυχοι οι γκεμπελιστές. Η Αθήνα και έχουμε εδώ υπόψη την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΞ, τον έχει γραμμένο τον γεννημένο αρχηγό. Ξανά δεν θα μπορεί να πλησιάζει ούτε τα μάρμαρα εκεί…)

Αλλά και στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα γιατί δεν υπάρχουν φωνές… Δεν υπάρχουν φωνές και ας έθαψε την Εθνική Ελληνική Μειονότητα!!! Ασφαλώς οι Έλληνες είπαν ξανά το λόγο τους. Απάντησαν στις φοβέρες του Ντούλε με αποχή…. Ούτε χίλιους ψήφους δεν πήρε στη Φοινίκη με το Δημοκρατικό Κόμμα μαζί!!! Ασφαλώς… ο Ντούλες θέλει το χρόνο του να πει ότι είναι αναντικατάστατος…!!! Όντως… είναι… αλλά εφόσον δεν τον ακολουθεί πλέον κανείς και είναι γνωστό ότι τίποτε δεν αλλάζει όταν εσύ αντικαθιστάς τον εαυτόν σου!!!

Οι Έλληνες όμως κάνουν ένα λάθος. Εφόσον γνωρίζουν ότι η αιτία για το που φτάσαμε μέχρι εδώ είναι εκείνος, τώρα είναι η στιγμή να τον πετάξουν με τις κλωτσιές… όπως κάνουν στο νέο του πολιτικό σπίτι…. Ναι , εφόσον εμείς είμαστε μορφωμένοι και δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε βία…. ας το εγκαταλείψουμε … εκεί στο νέο του πολιτικό σπίτι και ας συνεχίσουμε το δρόμο μας…. αρκετές ενέργειες ξοδέψαμε για να τον δουν όλοι πόσο ασήμαντος είναι για τους Έλληνες και τον Ελληνισμό….

Αρκετά ταυτίσαμε τον Ελληνισμό με το Ντούλε… Ο Ντούλες έχει πεθάνει από καιρό…. αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πεθάνει και ο Ελληνισμός…!!!!

Αλήθεια πώς γίνεται που τον Ντούλε τον κρατούν στην πολιτική τα αλβανικά Κόμματα….!!! οι Έλληνες τον βγάζουν από την πόρτα και οι Αλβανοί τον μπάζουν από τα χατήλια… γιατί άραγε…. τον αγαπούνε τόσο….!!!!

Ευτυχώς τώρα έχει την απάντηση και η Αθήνα!


Παναγιώτης Μπάρκας

Σχόλια

  1. Κύριε Μπάρα ωραία τα λές και τα γράφεις αλλά δεν είδα να αναλαμβάνει ς καμία προσπάθεια. Γιατί δεν κατεβαίνει στο Αργυροκαστρο βουλευτής με το MEGA για να δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος . Αλλά καθίσαμε πανο σε μια έδρα και γράφουμε εκ του ασφαλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών