Mirela Kumbaro: Συνεργασία όλων για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης στην Δρόπολη - Roland Bejko: Ευθύνες στην κυβέρνηση


Η βουλευτής της Περιφέρειας Αργυροκάστρου και Υφυπουργός Πολιτισμού Mirela Kumbaro- μέσω ανάρτησης της, αναφέρθηκε στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης που δημιουργήθηκε από τη φωτιά και σήμερα στα χωριά της Δρόπολης. Ενώ ανάρτησε φωτογραφίες από τις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Επιπλέον, τονίζει πως, απαιτείται η συνεργασία όλων για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης έκτακτης ανάγκης και αυτό που είναι πιο σημαντικό, την ευαισθητοποίηση των πολιτών, για την πρόληψη αυτών των καταστάσεων.

Με δική του ανάρτηση σχολίασε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Δρόπολη και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος για το Αργυρόκαστρο, Roland Bejko.

Ο Bejko αναφέρει πως δασικές εκτάσεις, εκκλησίες και μνημεία καίγονται από την κυβερνητική αδιαφορία και σε επίπεδο πρόληψης, αλλά και σε αυτό της κατάσβεσης.
Επίσης, αναφέρεται στην ελλειπή λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης και καλεί τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Σχόλια