Αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων 1821 από το Δήμο ΔρόποληςΠραγματοποιήθηκε στην Δερβιτσάνη η τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Πεσόντων του 1821 αφιερωμένο στους αγώνες του Έθνους .

Τα αποκαλυπτήρια έκαναν ο Δήμαρχος Δρόπολης κ. Αχιλλέας Ντέτσικας ,ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Μάνος και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου κ Σπύρος Διαμάντης με την παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου μας .

Στο καλωσόρισμα του ο Δήμαρχος Δρόπολης κ.Αχιλλέας Ντέτσικας τόνισε τα εξής: « Η σημερινή εκδήλωση, έρχεται να ικανοποιήσει την επιθυμία της ανακαίνισης του μνημείου προς τιμήν των αγωνιστών τους Έθνους. Θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να κάνουμε τέτοιου είδους δράσεις διαφύλαξης της ιστορίας του Ελληνισμού στον τόπο μας. Αυτά τα μνημεία έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία για τον τόπο αλλά και για το χρόνο και θα κάνουμε ότι είναι εφικτό στην διατήρηση τους »

Ευχαριστούμε όλους όσους συνείσφεραν .Σχόλια

  1. Βάλτε και καμιά σημαία πρώτα, μετά κάντε και τη δουλειά σας, φτιάξτε κανένα δρόμο, φέρτε μας νερό στη Δρόπολη και μην παρουσιάζεται σαν δικά σας έργα με λεφτά του κόσμου σαν να είστε σύλλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών