Η επίσκεψη Ράμα στη Γράψη και η κατάντια μας

Μόλις ανοίγεις το Fb εκείνο σου βάζει επίμονα το ερώτημα :Τι σκέφτεσαι ;!

Απαντώ τελικά σε έναν προβληματισμό που εμένα με βασανίζει όλες αυτές τις μέρες. Πρόκειται για την εικόνα κατάντιας που δώσαμε προς τα έξω στην επίσκεψη Ράμα στη Γράψη! Δείξαμε ότι έχουμε πέσει ως κοινότητα κάτω από το χειρότερο επίπεδο που μπορεί να φανταστεί κανείς!

Ο κάθε Βορειοηπειρώτης το μακρύ του και το κοντό του , δηλαδή παρουσίασε στο πρωθυπουργό το πρόβλημά του για το φράχτη και την κότα του γείτονα του!!! Τα μεγάλα προβλήματα του τόπου αποτελούν για μας άλλου παπά ευαγγέλιο ! Δυστυχώς δεν ειπώθηκε τίποτε ούτε για το περιουσιακό !!!!! το πρόβλημα των προβλημάτων !!!

Ήταν η καλύτερη ευκαιρία και να του τα πούμε, και να τον δεσμεύσουμε, και να δείξουμε το επίπεδό μας, και να μετατρέψουμε το σόου του σε εθνικό μας προβληματισμό!

Ασφαλώς και έφυγε χαρούμενος ο Ραμα και με το δίκιο του! Τέτοια κατάντια !!!

Και σάμπως να μη έφτανε αυτό κάποιοι δικοί μας για να μας ρεζιλεύουν περισσότερο, βρήκαν τις δροπολιτισσες νιφάδες να προσφέρουν λουλούδια στον πρωθυπουργό για να του πούνε ότι είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι λησμονώντας ότι η δροπολίτισσα νύφη είναι το ιερό σύμβολο μας και δε χρησιμοποιείται απερίσκεπτα !!!

Οι βουλευτές δεν ήρθαν στην Γράψη (Ασφαλώς και είναι πολύ κακό αυτό. Με την αποχή και το μποϊκοτάζ οι βουλευτές δείχνουν ότι ούτε δημοκρατικό πνεύμα έχουν, ούτε νοιάζονται για τα προβλήματα του τόπου! ) Η θέση τους ήταν εκεί επικεφαλής των απλών Ελλήνων στους οποίους συν των άλλων πρέπει να διδάξουν πολιτικό και πατριωτικό ήθος! Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι αρχηγοί των κομμάτων μας και άλλοι παράγοντες !

Αλλά ήταν εκεί ο πρόεδρος της Ομόνοιας, ο Μπελέρης ο οποίος δεν άνοιξε το στόμα του να πει τίποτε! Αλλά έσπευσε να δικαιολογηθεί ότι δήθεν δεν του έδωσαν το λόγο! !!!! Το ίδιο έκαναν και πολλοί άλλοι.
Ούτε οι δύο δήμαρχοι δεν μπόρεσαν να δείξουν ότι πριν να είναι τεχνοκράτες είναι πολιτικά πρόσωπα και πραγματικοί αφέντες του τόπου μας!

Ούτε εκείνοι που φλυαρίζουν όλη μέρα στα καφενεία για πατριωτισμό τόλμησαν να αρθρώσουν λέξη, παρά το γεγονός ότι είχαν λάβει την πρώτη θέση δήθεν ως εκπρόσωποι των Ελλήνων .

Το χειρότερο στην υπόθεση είναι το γεγονός ότι αυτοί οι τύποι της ζήλιας και του φθόνου έσπευσαν στα γραφεία των τηλεγραφημάτων να δώσουν το δικό τους στίγμα στα όσα έλαβαν χώρα στη Γράψη.... Με κατηγόρησαν και προσωπικά, γιατί επέλεξα έναν πολιτισμένο πολιτικό τρόπο για να θέσω στον Πρωθυπουργό θέματα που αφορούν τον νόμο για τις μειονότητες, την παιδεία, τον πολιτισμό μας! Επέλεξα μια ταχτική πολιτισμένου λόγου και δημόσιας δέσμευσης προς τον Πρωθυπουργό επικαλούμενος θετικά σημεία αναφοράς. Ο μόνος που κατάλαβε την ταχτική μου και ενοχλήθηκε πάρα πολύ ήταν ο πρωθυπουργός, ο οποίος και αντέδρασε! Αυτά θα τα πούμε αύριο!!!!


Παναγιώτης Μπάρκας
27 Μαΐου 2018

πηγή

Σχόλια

  1. Αυτός ο τύπος είναι ευγενικά πουλημένος
    Ο Μπελέρης ως τι πήγε εκεί, ως συνάδελφος του Μπάρκα;
    Τουλάχιστον ο Λεωνίδας δεν πήγαινε καν σε τέτοιες παρωδίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anoigei kainourgies portes o beleris. Meta ton Basha eipe na paei kai ston Rama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Παναγιότ, είμαστε 100 άνθρωποι και περιμένουμε πότε θα ξημερώσει το αύριο σου, δεν μας λυπάσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εσύ τέκνον Βρούτε;
    Θα ήθελα να προσθέσω ένα ταπεινό σχόλιο Βρούτε, αναφορικά με το παραπάνω κείμενο και την επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργό στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα και συγκεκραμένα στον Ελληνικό Δήμο Δερόποπης!
    Τι εστί Εθνική Ελληνική Μειονότητα και Ελληνικός Δήμος, ποιο το δικαίωμα χρήσης της μητρικής γλώσσας, εσείς ως Έλληνας καθηγητής, θα περίμενε κάποιος να θέσετε το θέμα χρήσης της Ελληνικής γλώσσας, θα περίμενε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στα ελληνικά, εφόσον υμνήσατε τον νόμο περί μειονοτήτων.
    Ένας ουδέτερος παρατηρητής, που παρακολούθησε το βίντεο της επίσκεψης θα μπορούσε να πει πως πρόκειται για προεκλογική φιέστα του Αλβανού πρωθυπουργού σε αλβανικό χωριό.
    Υ.Γ.
    Μας θυμίσατε εποχές E. Xoxha – 1978, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΔΕΡΟΠΟΛΗ!!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μόνος που κατάλαβε την ταχτική μου και ενοχλήθηκε πάρα πολύ ήταν ο πρωθυπουργός, ο οποίος και αντέδρασε!

    Βρούτε ο Αλβανός πρωθυπουργός σε έφτυσε κανονικά αλλά εσύ ως συνήθως νομίζεις πως ψιχαλίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών