[ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ] Ποιόν από τους παρακάτω θα θέλατε για πρόεδρο

Οι τελευταίες μας πληροφορίες λένε πως αυτές θα είναι οι τρεις υποψηφιότητες για την θέση του προέδρου στην Συνδιάσκεψη του Σαββάτου, οπότε μια ψηφοφορία με τους τρεις μαζί

Και άλλες τρεις ψηφοφορίες με τα τρία πιθανά "ματσαρίσματα", στην περίπτωση εκείνη που υπάρχει η απόσυρση κάποιου ή στην περίπτωση δεύτερου γύρου

Θα ξανά πούμε, για την τάξη των πραγμάτων, όπως και τις άλλες φορές πρόκειται για ιντερνετική μέτρηση και ως τέτοια δεν βασίζεται σε καμία επιστημονική μέθοδο συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων.

Σχόλια

  1. Δεν βαρέθηκες ακόμμα
    Γιατί ασχολείσε με το τι θα κάνει η Ομόνοια όλη μερα αφού δεν ψηφίσες ποτέ Ομόνια εσυ και οι Δροπολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den einai oloi oi dropolites filos san tous kommatarxes tou vaggeli pou stelnan tous omonites na psifisoun alla kommata, yparxoun kai kapoies ekatontades pou epimenoun akomi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαλθήκαταν εκει στο απεναντι να "κάψετε" όλες τις εφεδρίες του Βαγγελ..Λες και αργει να βρει νέες. Έχει τον Ορφέα, έχει τον Δημήτρη, μέχρι και τον Γιωργάρα από Αθήνα μπορει να φέρει τελευτέα στιγμή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα αφήσουμε την Ομόνοια στους Πουλη-μένους Δροπολίτες.
    Με 500 ευρώ αγοράζουμε όλους τους εκλέκτορες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oi alloi eksagorazontai me perissotera i ligotera, ayto den katalavame?

      Διαγραφή
    2. Αυτά είναι αλητείες. Εσείς οι σοσιαλιστές το κάνετε αυτό. Μην ασχολήστε άλλο με την Ομόνοια, δεν μπορείτε να φτάσετε το επιπεδό της.

      Διαγραφή
    3. Αλητεία είναι, να μην επιτρέπεις στην Ομόνοια να συμμετάσχει στις εκλογές!
      Αλητεία είναι, να δίνεις τις Ομονιτικες ψήφους της Δρόπολης ως αντάλλαγμα για ψήφους σε άλλους δήμους και άλλες περιφέρειες!
      Αλητεία είναι, να συνεργάζεσαι με τον Έντι Ράμα και να διαγράφεις όσους σου λένε πως δεν πρέπει να ενταχθούμε στην συμμαχία των Σοσιαλιστών!
      Αλητεία είναι, να χαρακτηρίζεις προδότες όσους συμμετέχουν στα άλλα κόμματα και το 2017 να κάνεις ακριβώς το ίδιο για να μην χάσεις την καρέκλα σου!
      Αλητεία είναι, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση να χαρίζεις αγνές Ομονίτικες ψήφους με μόνο στόχο να διασφαλίσεις την καρέκλα σου!
      Αλητεία είναι, να έχει υποστεί η παράταξη αλλεπάλληλες ήττες και να μην αναλαμβάνεις καμία ευθύνη!
      Αλητεία είναι, να είσαι ο ορισμός της προδοσίας και να το παίζεις και πατριώτης στους ελάχιστους ακόμη που σε πιστεύουν!

      Αλητεία είναι, μετά απ'ολα αυτά και πολλά άλλα να μην έχεις την τσίπα να παραιτηθείς και να κάνεις στην ακρή

      Διαγραφή
  5. Έχει ενδιαφέρον αυτή η "ανώνυμη" ομολογία για την διαδικασία της εκλογής. Με εξαγορά εκλεκτόρων λοιπόν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνο πραγματικός μπολσεβίκος. LENIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρακαλώ μαζέψτε τα σκυλιά, γνωστοί άγνωστοι έχουν πετάξει φόλες σε σχήμα μπριζόλας.
    Δεν θα γίνει καμία άλλη δήλωση για το θέμα.
    Ρουσόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βανγκέλ Ενβέρ γιέμι γκάτι κουρντοχερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν ο Βανγκέλ ήταν αριστερός στην Αλβανία και ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, 3 χρόνια πριν
    http://apenadi.blogspot.com/2015/02/java.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η πραγματική συνέντευξη είναι αυτή, τα άλλα μην τα διαβάζετε τζάμπα!

    Στο τεύχος του Σάββατου, 21 Φεβρουαρίου 2015, το εβδομαδιαίο πολιτικό περιοδικό “ΤΖΑΜΠΑ”, είχε την παμμέγιστη (ευλόγισον!) τιμή σε παγκόσμια αποκλειστικότητα να φιλοξενήσει σημαντικότατη συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Κόμματος Εξώστη για Ανθρώπινα Δικαιώματα κ. Βαγγέλη Ντούλη (σε η;!;!; ο ταχυδρόμος δεν ξέρει χελλενικώς;).

    Ο κ. Ντούλης είναι βολικός (σ.σ. με όλους, όλες και όλα) Αντιπρόεδρος (τουλάχιστον!) της Βουλής της Αλβανίας και ο πολιτικός του θίασος μετέχει στον κυβερνητικό ασκέρι υπό το Σοβινιστικό Κόμμα Αλβανίας, πρώην Τουρκίας και παρολίγον Αραβίας (Σ.Κ.Α.Τ.Α.).

    Η συνέντευξη δημιουργεί ήδη το φαινόμενο της πεταλούδας και τα κινεζικά ΜΜΕ με διάβημα του Τζιν Φρυδ Μαυρ Ματ Ζονγκ απαίτησαν να κατέβει από το ιντερνέτι γιατί χάνονται οι πόλεις μια μετά της άλλη στον Κίτρινο Ποταμό.

    Δημοσιεύουμε ακολούθως σε μετάφραση (από το Γούγλι, της Τσίλως το μικρό που σπούδασε λετερσία) τις σημαντικότερες ερωταπαντήσεις της συνεύρεσης μία μία γιατί δεν θέλουμε να πέσει το ιντερνέτι και να μείκουμε χωρίς απέναντι μπλόκο, η πατρίδα το χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΡΩΤΗΣΗ: Η αριστερή διακυβέρνηση της χώρας οδηγείται προς τα μέσα της κυβερνητικής εντολής, πως κρίνεται γενικά το έργο της, το οποίο όπως και πολλά άλλα στην Αλβανία, έχει διχάσει τις απόψεις: ή στο πολύ καλό ή πολύ άσχημο?
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Η θέση μου είναι στο μέσο, κατά τσαπάνω μεριά, φυσικά δεν είναι πολύ άσχημα, αλλά ούτε πολύ καλά δεν είναι, ικανοποιούμαστε όμως αν λάβουμε υπόψη και την ηλικία μας. Αναμφίβολα που η Αλβανία απ’ το 2013 διαθέτει μια υπερκυβέρνηση πολύ καλύτερη απ’ ότι στα οχτώ προηγούμενα χρόνια, αλλά ταυτόχρονα, η χώρα δεν έφτιαξε την αποικία στον Άρη που της είχαν υποσχεθεί ότι θα διέθετε στην περίπτωση της νίκης της αριστερής υπερδιανόησης.
    Τούτο συμβαίνει για διάφορους λόγους, εκ των οποίων ο σημαντικότερος είναι ότι δεν κυβερνάω ΕΓΩ (σημείωση σκηνοθέτη: παύση – κλάμα – κραυγή… δώσε πόνοοοο, ατάκα: «δεν μου δίνει το τιμόνι το άλλο το ζουρλόοοο»), η εντελώς προβληματική κατάσταση που κληρονομήθηκε απ’ την κυβέρνηση Μπερίσα, είναι αναρίθμητες οι λακκούβες που πρέπει να κλείσει η αριστερή κυβέρνηση (λάτσι και ασφάλτι δεν έχουμε από το εμπάργκο του ρεβιζιονιστή ιμπεριαλιστή Σαμαρά!), άσε που μας πετάνε αυγά από όλες τις κατευθύνσεις. Παρούλα αυτά υπάρχει πρόοδος! Τα αυγά τα μαζεύουμε, τα κλωσούμε αφού όλη μέρα καθόμαστε βαριά πλατιά στο καφενείο και σύντομα περιμένουμε να εξάγουμε τα κοτόπουλα στην Ελλάδα όπου τα αδέρφια μας, οι σύντροφοι πεινάνε.
    Αυτό που ακόμη το βλέπω ως προβληματικό και που κανονικά σχετίζεται με τη φύση της σουπρέμαριστεράς γενικά, είναι η κοινωνική και πολιτική διάσταση της διείσδυσης. Τη διάσταση αυτή ακόμη δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά από τα σχόλια στο τουίτερ η βαζελίνη βοηθάει στα αρχικά στάδια. Υπάρξει ένας παράξενος παραλογισμός στα επίσημα Τίρανα: η δεξιά το ξεκινάει αριστερόστροφα, και η αριστερά στην εξουσία, εξαναγκασμένη να διορθώσει τα καμώματα της δεξιάς, πράττει το αντίθετο, εφαρμόζει και ασκεί δεξιόστροφη πίεση απότομα.
    Οι πληρωμές της ηλεκτρικής ενέργειας, για να σας αναφέρω ένα παράδειγμα, παραβλέπονταν κατά τρόπο εγκληματικό, κάποτε στον καιρό του Μπαμπά Σαλι-κάρι. Μάλιστα η μη καταβολή της όχι απλώς δικαιολογούνταν, αλλά ενισχύονταν με τσανσφορματόρι για το τρανζιστόρι. Ηλεκτρικό ρεύμα έναντι ψήφων αποτελούσε εκλογικό σύνθημα όχι και τόσο άγνωστο.
    Εμείς ως σουπρέμ κόμμα «Σαν σε Κοιτώ από Ψηλά» ΔΕΝ το κάναμε ποτέ!
    Ξεστόμιζε το χρυσό μου στόμα τη λέξη «Πατρίδα» και τσούπ 1000 ψήφοι,
    «Τσάμηδες» και τσούπ 1234 ψήφοι,
    «Χιμάρα» και τσούπ 999 ψήφοι (δεν μας ψήφιζε αυτός από το Προγκονάτι ο Μπολ Άννος, ήθελε και παγωτό γρειτφρουιτ ο αλήτης)!
    Χαμηλόφωνα, απόλυτη σιωπή στο στούντιο:
    Τη λέξη «Ελληνισμός» σταμάτησα να την ξεστομίζω γιατί τρελαίνονταν οι γυναίκες και ορμούσαν πάνω μου (είμαι και όμορφος όπως με τηράς δεν σου θυμίζω τον Κλούνειιι;;) και τσούπ εκατομμύρια ψήφοι στο σακούλι.
    Δεν μας φτάνουν οι ψηφοφόροι και δεν μπορούμε να εισάγουμε από την Λαμπεντούζα, γι αυτό και αυτά τα φτωχά μας αποτελέσματα.
    Και ήρθε αυτός ο αψηλός (αυτός μω Τσίλωωωω, που με τρία μολύβια καθαρίζει τις μύξες, αντί για μαντήλι μω! Μεγάλο ταλέντο το παιδί, να στείλεις Εσεμες στο «Αλβανία έχεις τρελένγκο»! μην αστοχήσεις) και μας χαλάει την πιάτσα.
    Τώρα όχι απλώς που ζητείται η πληρωμή, αλλά τιμωρείσαι ακόμη και με φυλάκιση αν δεν του κάτσεις ρεύμα. Και το κόψιμο από τον πατσιά της κάκο Γιώργαινας δεν θεωρείται ως ελαφρυντικό για να μην σε (ωιμέ ωιμέ πιπέριιιι!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια είναι η σχέση σας με την πλειοψηφία, προ καιρού είχατε απειλήσει έως και με εγκατάλειψη του κυβερνητικού συνασπισμού τον καιρό που συζητούνταν και εγκρίνονταν η διοικητική μεταρρύθμιση?

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Η στάση του κόμματος μας δεν έχει αλλάξει, κοιμόμαστε από την αριστερή πλευρά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εδαφική και διοικητική μεταρρύθμιση ήταν απαραίτητο και σημαντικό βήμα για τη χώρα.

    Δεν θα έχουμε τόσο πολλούς και ικανούς επάρχους, αλλά νομίζω ότι με βάσει τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης θα μας δώσουν 3 επαρχίες στο υπερπέραν.

    Και τούτο έχοντας υπόψη την ατμόσφαιρα εκεί, χωρίς να σημαίνει ότι και τα ξεχωριστά χημικά μας στοιχεία είναι συμβατά με τη ατμόσφαιρα αυτή.

    Υπάρχουν έπαρχοι που διαμοιράστηκαν ή προσκολλήθηκαν κατά τρόπο τεχνητό με τη νοημοσύνη.

    Δεν θέλω άλλο να επεκταθώ στο θέμα αυτό διότι είναι γνωστό γεγονός η αντίθεση μας στο ζήτημα αυτό με τον αψηλό, τον έχουμε προειδοποιήσει όμως ότι στον Άρη μπορεί το τσουνάμι του Βούρκου (σ.σ. όλοι τον ξέρουμε το Jani μω τσίλωωωω δεν διαβάζεις φεισμπούκι μωρήηηηη) να προκαλέσει αναστάτωση στον πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΡΩΤΗΣΗ
    Έχει κάποια επιρροή και θα είχε κάποια επιρροή μια θεωρητική και πρακτική πιθανότητα προσκόλλησης με τον κυβερνητικό συνασπισμό του κόμματος του κυρίου Ιντρίζι, PDIU?
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Να στείλω χαιρετισμούς στον Ορίζ το τυλιχτό φύλλο μου, αλλά με μια άκρως πολεμική δήλωση από πλευράς μου: Τσάμηδες γιουχουυυυ! Είδατε τι κάνατε, μου προκαλέσατε αναστάτωση και ρίγη με ενοχές και λανθασμένες ερωτήσεις.

    ΕΡΩΤΗΣΗ
    Καμιά ερώτηση δεν είναι ένοχη και καμιά ερώτηση δεν είναι λανθασμένη. Δεν έλαβα την απάντηση που σας έθεσα, θα μπορούσε ο αναγνώστης να την έχει?
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Φυσικά και θα την έχει την απάντηση σε φύλλο συκής χαραγμένη με ξουράφι: Τούτη δεν είναι η περίπτωση ώστε εγώ να μιλήσω για εχθρότητες, δια αντιθέσεις και διαμάχες, ψήφους θέλουμε, είναι τόσο απλό για το μικρό μυαλό σας!
    ΨΗΦΟΥΣ!
    Θα μπορούσα πεπεισμένος να σας πω, ότι εμείς, το ΚΕΑΔ δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα με όλα εκείνα τα κόμματα, εντός ή εκτός του συνασπισμού που στην ουσία μοιράζονται τις ίδιες θέσεις όπως εμείς, κυρίως το όραμα για την καλοπέραση και την επίπονη πορεία προς τον πλουτισμό, προς την Ευρώπη για πλήρη διείσδυση αυτής γιου νοου γουερ.

    Και όχι απλώς για να προστεθεί ένα αστέρι επιπλέον, δεν χωράει άλλωστε άλλα η μπλούζα μου ως υπερπρωταθλητή, αλλά για να προσδοθεί στην Αλβανία η ευρωπαϊκή διάσταση που της αξίζει, στα πρότυπα συμπεριφοράς και διαβίωσης του Σουδάν, στα πρότυπα πολιτεύματος του Ιράν και κράτους δικαίου της Τουρκίας.

    Απ’ την άποψη αυτή σας το επαναλαμβάνω ότι εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με κανένα, όλοι είναι φίλοι μας στο κοπή το πίτα.
    Οι συναισθηματισμοί που παραμένουν δυνατοί στην Αλβανία είναι για του φλούφλιδες και όχι για τους σουπεριόριδες σαν εμένα, μας θίγουν κάθε μέρα και γι αυτό τους ευχαριστούμε που μας κρατάνε ζωντανούς.
    Δεν ανήκει σε μένα το να κάνω δημόσια λογαριασμούς, αλλά ο αψηλός ξεχνάει ότι η πίτα είναι πολύ μικρή και ο Ιντρίζ είναι θρεφτάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών