Καψοευχαριστίες..


Αγαπητοί καψοφίλοι και καψοφίλες, καψομέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,

Με την εκσπερμάτωση του Βανγκέλ (ούπς… σόρριιι) στη 10ης Συνεύρεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την σύλληψή μου απευθείας στη μήτρα της καψοοργάνωσης, καψοεπιτρέψτε μου μαζί με τα καυτερά κόλλυβα για την καψοεμπιστοσύνη στο καψοπρόσωπο μου, να καψομοιραστώ μαζί σας καψολίγες καψοσκέψεις του Ορφέα (ο Ορφέα δεν είναι κάψο! Όλα κι όλα άξεστοι!).

Η Συνεύρεση αυτή

(καλά ρε τη νέα Αφροδίτη, το καμάρι του αγώνα μας! Παρουσιάστρια! Αγωνίστρια! Με μεγάλη καρδιά ανάμεσα σε δύο λόφους! Αχ αχ! δεν την έβγαλε ούτε ένας βίντεο, μόνο το Σαράντα ΤουΒου έχει άντρες ρε;… γκεϊ πράιντ την κάνατε την πατρίδα μας!
που πάει αυτός το τόπος που πάει;;;;;
Χαονία Χαονίααααααααα!!!!
Βανγκέλλλ βάλτα μέσα!!! Ουφ αναστατώθηκα!! Ας τραγουδήσω!
«Χάιντε χαιντέ έλα δώσε μου ένα φιλί,
χάιντέ χαιντε… κ είμαι Δρόπολη στη στιγμή»
αχ Αφροδίτη αχ… μόνο για σένα θα πάω υποψήφιος στη Δρόπολη,
Τε ντούα
Ακούτε ρεμάλια της Μεραρχίδας Αντιβανγκέλ!
Στο πιάτο τα θέλετε όλα; Ε; το πιάσατε ή να το γράψω εγκλέζικα;)

ας αποτελέσει ορμή (σταμάτα και εσύ!) ώστε να βολευόμαστε στο όρθιο, στις κερκίδες της οργανωμένης Τούμπας, σύμφωνα με ότι οι κάψες μας και η πολιτική μας τραμπάλα ορίζει.

Ας προσπαθήσει ο Βανγκέλ να γίνουμε περισσότεροι βουρκάριδες που φυτεύουμε ρύζι να ρίχνουμε σε κάθε πολιτικό γάμο του. (κάθε δυο χρόνια ο θεούλης! Αχ! Να ραφτώ πάλι; Πόσους τόνους ρύζι να πνίξει η Μπρίστριτσα, πόσους πια! Αμαν πιαχ).

Προσωπικά (με την άδεια του Ορφέα χαζά, όλο τα ίδια θα εξηγώ! Επιτέλους!)
αφοδεύομαι ελεύθερα πλέον, αποφεύγοντας τα οξέα και τα λαχανικά γιατί με πειράζουν και θα συμβάλω στο μέτρο του δυνατού ώστε να μαζέψω όλο το βασιλικό στα Ριζά από όπου χαλάει το ενωτικό κλίμα σε όλα τα επίπεδα, ειδικά δε στα όργανα μετά το ξηρό τρίψιμο, ώστε να γεμίζουν αποδοτικά οι τζιέπες και οι βετούρες του καθενός μας (κούνια που σε κούναγε!) και ειδικά (τώρα ναι!) των αρχηγών στις τοπικές οργανώσεις.

Γιατί Βασιλικό; Καλά ρε πρώην Νορθ (μας το έκλεψε ο Οβελίπεξ σήμερα) δεν γνωρίζετε το δημοτικό άσμα για τον Λέω Λώλη και την Μαλάμω;! Αντροουπή!

«Βασιλικός σε γλάστρα στο παραθύρι σου, Κι Δήμαρχος θα γίνω για το χατίρι σου»
Άρα αν μαζέψουμε το βασιλικό, πάει και το Δημαρχείοοοοο!
Στούρνοι!

Αχ Βανγκέλ ευχαριστώ!

Καψοβασίλης Καψοκάγιος
Καψοπρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Ευάγγελος Ευάγγελος ο Μέγας (ΔΕΕΕΜ)


Copyright (4).

Σχόλια