Καταγγελία για τις εκλογές στην ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ


Καταγγελία
Προς Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τις Εθνικές Μειονοτητες.

Κοινοποίηση στα γραφεία της Ε..Ε. Αθήνα, Τίρανα, Βρυξέλλες.
Γραφείο Προέδρου Ελληνικής Δημοκρατίας.
Πρωθυπουργικό Γραφείο Ελληνικής Δημοκρατίας.

Θέμα: Οι εκλογές στην οργάνωση της Δ. Ε. Ε. Μ. ΟΜΟΝΟΙΑ

Μεταξύ θεάτρου του παράλογου κωμικών κι τραγικών καταστάσεων με κατευθυνόμενους κι διορισμένους εκλέκτορες που σου θυμίζουν εποχές άληστου μνήμης Ενβερ Χοτζα διεξήχθησαν οι εκλογές της Ομόνοιας. Σε καμία περίπτωση δεν σεβάστηκαν ούτε το καταστατικό της οργάνωσης αλλά ούτε και την θέληση του συνόλου του ΒόρειοΗπειρωτικο Ελληνισμού για την συμμετοχή του με δημοκρατικές διαδικασίες.

Ως ελεύθερος Ευρωπαίος πολίτης που νοιάζουμαι για την τύχη του Τόπου μου και την εκπροσώπηση του καταγγέλλω αυτού του τύπου φασιστικής μορφής διεξαγωγής των εκλογών ζητώντας από όλους τους αρμόδιους ευρωπαϊκούς φορείς να ζητήσουν κι να ελέγξουν:
1) Πώς,που κι πότε και με ποια επίσημη ηλεκτρονική η έντυπη ενημέρωση ενημερώθηκε ο Β/Η Ελληνισμός κι εκλεχθήκαν οι εκλέκτορες.
2) Με ποια επίσημη ανακοίνωση της ΔΕΕΜ Ομόνοιας η της Επιτροπής της Γενικής Συνδιάσκεψης ενημερώθηκε η ημέρα και ο χώρος διεξαγωγής των εκλογών.

Απαιτούμε την δημοσίευση της λίστας όλων των εκλεκτόρων και με τι κριτήρια συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Ο Β/Η Ελληνισμός δεν μπορεί να εκβιάζεται από τέτοιους γκεμπελιστικου τύπου καταστάσεις εξουσιομανών παραγόντων.

Ζητάμε την βοήθεια του αρμόδιου γραφείου της ΕΕ κι του αρμόδιου φορέα του Εθνικού Κέντρου γιατί έχει να κάνει με την ίδια την υπαρξιακή μας οντότητα στις εστίες των προγόνων μας.

Βασίλειος Καλύβας, 
πρώην Έπαρχος Μεσοποτάμου, 
δημοσιογράφος.
Άγιοι Σαράντα, 
2018-Ιούνιος 11

Σχόλια