Καβγάς Παππά – Ντούλε στην συνδιάσκεψη της Ομόνοιας [Βίντεο]


Η αντιδημοκρατική έναρξη των εργασιών της Συνδιάσκεψης

Την έναρξη των εργασιών της έκτακτης Συνδιάσκεψης για την ανάδειξη νέου Γενικού Προέδρου και Συμβουλίου έκανε ο Αντιπρόεδρος της Οργάνωσης και Πρόεδρος του Παραρτήματος Ομόνοιας Χειμάρρας κ. Φρέντυ Μπελέρης. Στις δημοκρατικές κοινωνίες είθισται να καλείται πρώτος στο βήμα ο απερχόμενος πρόεδρος για να κάνει τον απολογισμό της θητείας του. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έγινε αλλά αντί αυτού κάλεσε τον Πρόεδρο του ΚΕΑΔ για να κάνει για άλλη μια φορά μαθήματα ανέξοδης πολιτικής ρητορικής. Κάλεσαν στο βήμα τον κύριο υπεύθυνο για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ιστορική οργάνωση των Βορειοηπειρωτών.
Ο κ. Παππάς ανέβηκε τελικά στο βήμα για να απολογηθεί στους εκατοντάδες ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή και μέχρι σήμερα στήριξαν και στηρίζουν τις προσπάθειες του για την ενότητα και το καλό του τόπου.

Ο απολογισμός του απερχόμενου προέδρου κ. Λεωνίδα Παππά

Η ομιλία – απολογισμός του κ. Παππά είναι αποκαλυπτική και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα την δημοσιεύσουμε σε ξεχωριστή ανάρτηση στο ιστολόγιο μας σύντομα.

Η εκλογή του Γενικού Προέδρου και του ΓΣ πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού όλα είχαν προαποφασιστεί. Τι και αν ο Κάγιος δυσκολευόταν να διαβάζει το κείμενο που του έγραψαν. Ήταν ο εκλεκτός του πρόεδρου του ΚΕΑΔ και εκλέχθηκε με το ενβερικό ποσοστό του 90%.

Ο καβγάς Παππά – Ντούλε στην συνδιάσκεψη της Ομόνοιας

Μετά την τοποθέτηση του κ. Παππά, ο κ. Ντούλε εμφανώς ενοχλημένος από την τοποθέτηση του απερχόμενου προέδρου, ζήτησε να δευτερολογήσει εκτοξεύοντας διάφορες ανυπόστατες κατηγορίες κατά του κ. Παππά ο οποίος με τη σειρά του εξοργίστηκε με αυτά που άκουγε και ακολούθησε έντονος καβγάς.

Ντούλες προς Παππά: Χθες το Γ.Σ. συνεδρίασε στα γραφεία με κερί γιατί ο απερχόμενος πρόεδρος δεν είχε πληρώσει το ρεύμα… Είπε ακόμα πως στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις ο κ. Παππάς τον εκβίασε την πρώτη φορά για το χρίσμα του δημάρχου και τη δεύτερη για τη βουλευτική έδρα, διαφορετικά όπως είπε θα τον κατήγγειλε ως προδότη.



Παππάς σε Ντούλε: Η δευτερολογία Ντούλε προκάλεσε την έκρηξη του κ. Παππά ο οποίος ζήτησε να επανατοποθετηθεί απέναντι στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ προς το πρόσωπο του και αφού ο τελετάρχης κ. Δ. Μαλούκης αρνήθηκε να του δώσει το λόγο ανέβηκε στο βήμα μόνος του. Απευθυνόμενος προς το κοινό και τον Ντούλε τον αποκάλεσε ψεύτη και συκοφάντη και ότι λυπάται για την κατάντια του καθώς δεν ζήτησε ποτέ κάτι τέτοιο προσθέτοντας ακόμα πως υπηρετεί την οργάνωση 20 χρόνια στερώντας από την οικογένεια του πολλά ενώ ο ίδιος ζει την οικογένεια του με την Ομόνοια χωρίς να προσφέρει τίποτα στον τόπο. «Η κατάντια σας κ. Ντούλε δεν δικαιολογείτε εύκολα, πήρατε ένα κόμμα με 50% και το φτάσατε στο 5% αλλά δεν θα περίμενα ποτέ να χρησιμοποιήσετε τέτοιες συκοφαντίες και ψέματα για να καλύψετε τη γύμνια σας».



 chaonia.com

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών