Οι υποψήφιοι για την προεδρία μέσα από την ματιά του "Κούκου"


Μας εζητήθη και σας το παρουσιάζουμε. Μια σατιρική ανάλυση γεγονότων και προσώπων, που απασχόλησαν την 10η Γενική Συνδιάσκεψη, με τον "κούκο" να καταπιάνεται με τους υποψηφίους αυτή τη φορά.
Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει και νέα τοποθέτηση για τους σάτυρους, σταη απ που λεν και στο χωριό του "κουκου"..

Όπως σας είχαμε ενημερώσει μερικά χρόνια πριν, με βάση τις προφητείες του Αγίου Παϊσιου (βοήθεια μας… στο Ορφέα να δίνει μούσια και σ’εμάς χρόνια), τρεις και ο κούκος θα είναι οι υποψηφιότητες για την προεδρεία της Δημόσιας Επιχείρησης Ευάγγελος Ευάγγελος ο Μέγας (ΔΕΕΕΜ) ΟΜΟΥΝΟΙΑ, στην 10η Γενική Συνεύρεση (αχ! πως μπαίνουμε και εμείς ρε παιδιά στο παιχνίδι καλέεεε φίλεεεε;;;) που θα πραγματοποιηθεί, το Σαββάτοοοο στις εννιάαααααααα που χεις Ροδάνθηηηη τη γιορτήηη σουυυυ (τι καυτό ευωδιαστό όνομα… αχ Βανγκέλ όλα τα σκέφτεσαι πονηρούλη!).

Πρόκειται για τους 
1. Βασιλάκη Κάψοκαγιο, που παρά τις αρχικές του επιφυλάξεις (χέστηκε όρθιος δηλαδή), αποδέχθηκε τελικά τον ρόλο κομπάρσου (αφού τον πότισαν δύο βιολογικά ποτά μάρκας Τζέι εντ Μπι και τον καθάρισε με τη μαγική του γλώσσα που γλύφει και ρουφάει τα πάντα ο Κρίς Φύσα Ρούφα μην Καήςςς…) , 

2. τον Δημοασθένη Ζιουλιχτό (γούτσου γούτσου μαγουλάκια.. άχου το μωλέ), μια υποψηφιότητα που στα δικά μας μέσεντζερ την είχε στείλει από τις προηγούμενες εκλογές, το 1991 δηλαδή, πριν ακόμα εφευρεθεί το ρημάδι (μπινγκ μπίνγκ όλη τη ώρα! ανέραστοι αμερικανοί, χάθηκε να βάλετε ένα αχχχ αχχχ αχχχ για τον Βανγκέλ), και 

3. την τριάδα ήρθε να συμπληρώσει ο Άλ-qi Πoυ-Lee, που δεν είναι καν Νορθ (σίκ! κορίτσια να το λέτε γιατί το βορειοηπειρώτισα είναι μπανάλ πια) σαν οι υπόλοιποι, αλλά κατάγεται από την κινέζικη επαρχία Qi-να Το-πιν, πιθανών να ξέμεινε αιχμάλωτος από το στρατό του Τζένκιγκς Χάν όταν τον νίκησαν οι Δερβιτσιώτες και έσωσαν την Ευρώπη. 
Μια υποψηφιότητα που στην προηγούμενη Γενική Συνεύρεση, το 1914, πλημμύρισε τη Μουργκάνα και στο τσακ σώθηκε ο Λέω Λιώλης, ο γνωστός σουπερήρωας της Νορθ ΝΕΒ ντε (ανιστόρητοι!)

Copyright (4). Ο Κούκος

Σχόλια