Παππάς σε Ντούλε: Είσαι ψεύτης και συκοφάντης που ζεις από την Ομόνοια [Βίντεο]


Την έκρηξη του πρώην Γενικού Προέδρου της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΙΝΟΙΑ, Λεωνίδα Παππά, προκάλεσε η δευτερολογία του πρόεδρου του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε, στην οποία έκανε αναφορά στο κομμένο ρεύμα των γραφείων της Οργάνωσης καθώς και στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, όπου σύμφωνα με τον κύριο Ντούλε ο κύριος Παππάς του ζήτησε την πρώτη φορά να πάρει το χρίσμα του δημάρχου, ενώ τη δεύτερη αυτή του υποψηφίου βουλευτή και πως σε διαφορετική περίπτωση θα τον κατήγγειλε ως προδότη.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο κύριος Παππάς ζήτησε τον λόγο για να τοποθετηθεί πάνω σε αυτά που ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, με τον κύριο Μαλιούκη να μην του επιτρέπει να μιλήσει και τον κύριο Παππά να ανεβαίνει μόνος του στο βήμα.

Ο Παππάς αποκάλεσε τον Ντούλε ψεύτη και συκοφάντη, πως ο ίδιος υπηρετεί την Οργάνωση πολλά χρόνια στερώντας χρόνο και χρήμα από την οικογένεια του, ενώ ο Ντούλες ζει την οικογένειά του από την Ομόνοια.
Τέλος είπε στον Ντούλε πως η κατάντια σας δεν μπορεί να δικαιολογηθεί εύκολα και ότι πήρε ένα κόμμα στο 50 % και το έφθασε στο 5%

Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν λέτε ότι ξεβρακοσε το φιλαράκι σας το Παππα, που με νταβατζιλικι ήθελε να κατέβει Δήμαρχος. Που καταπατησε κάθε άρθρο του καταστατικού και άφησε μέχρι και τα γραφεία χωρίς φώτα. Κομπλεξικός και αυτός και σεις κύριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βουλωστο τσιρακι του Ντουλε και μην μιλας...

      Διαγραφή
  3. Ποιος είναι αυτός ο τραμπούκους που αρπάζει το μικρόφωνο από τον ομιλητή με το έτσι θέλω. Ελπίζω να μην ειν ο προεδρος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών