Συνάντηση στο Δημαρχείο Δρόπολης για τα αντιπυρικά μέτρα


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Δρόπολης με κύριο θέμα συζήτησης τις πυρκαγιές και συγκεκριμένα την προστασία και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την επίλυση του προβλήματος αυτού τους πιο κρίσιμους καλοκαιρινούς μήνες.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Δρόπολης κ. Αχιλλέας Ντέτσικας , ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Μάνος , ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Σώματος Δρόπολης κ. Αλκιβιάδης Κώστας , εκπρόσωποι από την Περιφέρεια και την Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας Αργυροκάστρου καθώς και οι Διαχειριστές της Άνω , Κάτω Δρόπολης και Πωγωνίου .

Με στόχο την κατάλληλη προετοιμασία και τον συντονισμό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και εθελοντικών ομάδων μπορεί το έργο της κατάσβεσης να υλοποιηθεί με επιτυχία και να έχει ως αποτέλεσμα την προστασία των δασών και της άμεσης πρόληψης των πυρκαγιών .

Οι πυρκαγιές είναι συχνό φαινόμενο τους καλοκαιρινούς μήνες γιαυτό θα πρέπει να τηρηθούν μέτρα πρόληψης και προστασίας από τις φωτιές, προκειμένου να μειωθούν τα δυσάρεστα συμβάντα με τις απρόβλεπτες συνέπειες και πολλές φορές τα αναρίθμητα θύματα και τις ζημιές.

Τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης για τον Δήμο Δρόπολης σε περίπτωση φωτιάς είναι σε σταθερό 088490123 και κινητό 0695276661 .


Σχόλια