Γιώργο Ζωγράφο Β' αποκαλεί τον Ράμα ο Μπερίσα


Με μια ανάρτησή του στο fb, ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός επιτίθεται στον νυν, τον οποίο αποκαλεί Γεώργιο Ζωγράφο Β',  τον κατηγορεί για παραχώρηση αλβανικών εδαφών στην Ελλάδα και καλεί τον αλβανικό λαό να ξεσηκωθεί εναντίων του προδότη.

Γράφει στην ανάρτησή του ο Μπερίσα:

Αγαπητοί φίλοι, ο Επίτροπος Χαν μίλησε χθες στο Λονδίνο στη «σύνοδο του Βερολίνου» που διοργανώθηκε στο Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων, "Chatham House", όπου μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Επίσης, αν υπάρχει συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, γιατί εκεί έχουμε, ας πούμε, διασυνοριακή αναδιάρθρωση,  που είναι πολύ σημαντική και αποφασιστική για τους πολίτες. Γι αυτό χρειαζόμαστε μια ηγεσία, που πρέπει να κατανοήσει ότι απαιτούνται αλλαγές στην κοινωνία. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία για να υπάρξει πραγματική πρόοδος στο δρόμο προς την Ευρώπη».

Έτσι -γράφει ο Μπερίσα- ακόμη μία ανεξάρτητη πηγή πληροφοριών λέει ότι οι διαπραγματεύσεις του «Γεωργίου Ζωγράφου Β΄» και των προστατών του, συζητούν την αναδιάρθρωση, δηλαδή τις αλλαγές των υπαρχόντων συνόρων και επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η δήλωση  του υπουργού Άμυνας της ελληνικής δημοκρατίας, Πάνου Καμμένου, ότι με τη νέα συμφωνία με την Αλβανία θα διευρυνθεί η αγαπημένη μας πατρίδα, Ελλάδα!».

Και συνεχίζει,  "Αγαπητοί φίλοι, αυτή η δήλωση μιας υψηλής πολιτικής προσωπικότητας των Βρυξελλών (σ.σ. Χαν) αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ο Γιώργος Ζωγράφος Β' (σ.σ. Ράμα) δεν διστάζει να παραχωρήσει αλβανικά εδάφη για να κρατήσει την καρέκλα του. Μια άνευ προηγουμένου πράξη εθνικής προδοσίας στην ιστορία του αλβανικού κράτους."

Και καταλήγει:

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, καλώ τους Αλβανούς να ξεσηκωθούν και να διώξουν επειγόντως από την εξουσία τον «Γεώργιο Ζωγράφο Β΄» και της προδοτικής του κλίκας».

Σχόλια