Στους Βουλιαράτες βρέθηκε η ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους


Στους Βουλιαράτες μετέβη η Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, για να παραστεί στην κηδεία του δολοφονηθέντος Κωνσταντίνου Κατσίφα, η οποία ωστόσο δεν έγινε καθώς ο Εισαγγελέας Τιράνων αρνήθηκε το αίτημα της οικογένειάς του για μεταφορά της σορού του αγαπημένου τους από τα Τίρανα

Η κ. Θεοχάρους, επισκέφθηκε τη χαροκαμένη μητέρα του 35χρονου και περιέγραψε τα όσα σοκαριστικά είδε στη περιοχή αλλά και τις "σκηνές αρχαίας τραγωδίας" που διαδραματίστηκαν στο σπίτι του δολοφονηθέντος.

Η κ. Θεοχάρους, τόνισε πως πρόθεσή της είναι να μεταφέρει τις οιμωγές της μητέρας του 35χρονου σε Ελλάδα, Κύπρο και Βρυξέλλες ως Ευρωβουλευτής αλλά και σκιώδης εισηγήτρια των ενταξιακών συνομιλιών της Αλβανίας στην Ε.Ε.

Πρόκειται, είπε, για ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, ενώ παράλληλα τόνισε πως θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να μην μείνει ατιμώρητο «αυτό το έγκλημα». Πρόθεσή της, πλέον, είναι να μεταβεί στα Τίρανα.

Η κ. Θεοχάρους είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη μητέρα του Κατσίφα, η οποία και ζήτησε από την Ευρωβουλευτή, να ακουστεί η φωνή της και «το δίκαιο της», για το παλληκάρι που έχασε.

Πρέπει να ακούσουμε, είπε η κ. Θεοχάρους, τη φωνή της μητέρας αλλά και της αδελφής του Κατσίφα η οποία "σαν άλλη Αντιγόνη του Σοφοκλή" ζητά να ενταφιάσει τον αδελφό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σωρός του δολοφονηθέντος Κωνσταντίνου Κατσίφα, όχι μόνο δεν δόθηκε στην οικογένεια του αλλά έχει συνταχθεί και αναφορά εναντίον του νεκρού με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας ένστολων αστυνομικών, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Για το συγκεκριμένο γεγονός η κ. Θεοχάρους, έκανε λόγο για ανόητες προφάσεις αλλά και για προσχεδιασμένη δολοφονία.

Σημείωσε πως ο λόγος που ακόμη δεν δόθηκε η σωρός του 35χρονου στην οικογένειά του για ταφή, είναι προς αποφυγή της μαζικής συμμετοχής στην κηδεία του.

Σχολιάζοντας τα όσα είδε στο σπίτι του Κατσίφα αλλά και στην περιοχή, η Ευρωβουλευτής περιέγραψε σοκαριστικές εικόνες, με δεκάδες Βορειοηπειρώτες να καταφθάνουν στο σπίτι του 35χρονου, ενώ συγκλονίστηκε βλέποντας τις ελληνικές σημαίες και μνημεία. 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών