Παραιτείται από βουλευτής ο Βαγγέλης Ντούλες


Μετά την διαδήλωση του Σαββάτου και τα επεισόδια που έγιναν έξω από το πρωθυπουργικό μέγαρο στα Τίρανα, η αξιωματική αντιπολίτευση αποφάσισε να κλιμακώσει τις δράσεις της.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Δημοκρατικού Κόμματος ενέκρινε σήμερα την χθεσινή δημόσια πρόταση του προέδρου της  Λιουλζίμ Μπάσα, ώστε να παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές και να οδηγήσουν σε αδιέξοδο και εκλογές την κυβέρνηση Ράμα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tachydromos.org η οποία απηχεί τις απόψεις και θέσεις του ΚΕΑΔ, την ίδια απόφαση έχει πάρει και ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ και βουλευτής, Βαγγέλης Ντούλες, ο οποίος -και πάλι σύμφωνα με τον tachydromos.org - ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα του Δημοκρατικού Κόμματος. (Για την ιστορία, πριν περίπου 20 μήνες, μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2018, στις οποίες ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ εκλέχθηκε στις λίστες του ΔΚ, η ίδια ιστοσελίδα μας ενημέρωνε πως ο κύριος Ντούλες δεν θα ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΚ)

Σοσιαλιστικό Κίνημα για Ενσωμάτωση, επικροτεί τα βήματα κλιμάκωσης και αναμένεται να αποφασίσουν και οι βουλευτές του την παραίτηση απ’ το αξίωμα προκειμένου επισπεύσουν την πτώση της κυβέρνησης και τη δρομολόγηση νέων εκλογών. Θα έχει λοιπόν ένα ενδιαφέρον να δούμε εάν θα ακολουθήσει στην παραίτηση και ο - επίσης Δροπολίτης - βουλευτής του ΣΚΕ, Βαγγέλης Τάβος.


Σχόλια