Γιατί πρέπει να ψηφίσουμε όλοι την Ανεξάρτητη Συμμαχία Ομογενών στις Περιφερειακές εκλογές


Τα κόμματα θέλουν να ελέγχουν την τοπική αυτοδιοίκηση για το δικό τους συμφέρον πρωτίστως και δευτερευόντως για τα κοινά της περιφέρειας – έχει αποδειχτεί. Προσπαθούν να έχουν τους ψηφοφόρους, και κυρίως τους Ομογενείς Βορειοηπειρώτες – τους οποίους θεωρούν ακόμα πολίτες δεύτερης κατηγορίας – ως απλούς ψηφοφόρους, χρησιμοποιώντας μερικούς ως αρχηγούς κοπαδιών για να τους φέρουν ψήφους και για τίποτε άλλο.

Συνεπώς, σε ένα χώρο που οι κομματικές παρατάξεις δεν πρέπει να χωρούν, η Ανεξάρτητη Συμμαχία Αττικής κατεβαίνει ως μια πρωτοβουλία ελεύθερων πολιτών. Έχουμε βαρεθεί κούφιες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.

Καλώ να ψηφίσουν την Ανεξάρτητη Συμμαχία Αττικής όχι μόνο οι Ομογενείς Βορειοηπειρώτες, αλλά και όλοι οι Έλληνες απλοί πολίτες που περιμένουν κάποια σωστή διοίκηση και διαχείριση των κοινών υποθέσεων. Υποψήφιοι της Ανεξάρτητης Συμμαχίας Αττικής είναι άνθρωποι απλοί που πέτυχαν στη ζωή τους χωρίς καμία βοήθεια και υποστήριξη, που με λίγους πόρους βγαλμένους με ιδρώτα και με σκληρή δουλειά, έκαναν θαύματα (το εντελώς αντίθετο με το κράτος που σπαταλάει άφθονα χρήματα χωρίς αποτέλεσμα). Γι’ αυτό και εκείνοι που πέτυχαν χωρίς να προσκολληθούν σε κανένα κόμμα και σχεδόν αποκλεισμένοι από τις δημόσιες θέσεις, που πάλεψαν και πέτυχαν αβοήθητοι στη ζωή τους, επιστήμονες, τεχνίτες, αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες, επαγγελματίες, μόνο αυτοί μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα στα κοινά της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση με καμία άποψη, με κανένα ρεύμα, εκτός από τη διαπλοκή και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε κάθε δημιουργική συνεργασία.

Οι αντίθετες φωνές σε αυτή την κίνηση δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο απελπισμένες κραυγές ατόμων προσκολλημένων στα κομματικά συμφέροντα.


Τηλέμαχος Κώτσιας
Συγγραφέας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος 
με τον Συνδυασμό "Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική"

Σχόλια