Συνάντηση Λεωνίδα Χρήστου με τον Υφ. Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ

Την περασμένη Τρίτη 11 του τρέχοντος μηνός, ο νυν Δήμαρχος Φοινικιαίων και υποψήφιος ως Ανεξάρτητος για τις εκλογές της 30ης Ιουνίου 2019, κ. Λεωνίδας Χρήστου, συναντήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδος με τον Υφυπουργό Απόδημου Ελληνισμού κ. Τέρενς Κουίκ.

Κατά την συνάντηση που κράτησε περίπου μισή ώρα συζήτησαν για θέματα της εν εξελίξει καμπάνιας των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη Μειονότητα, αλλά και ευρύτερα σε όλη τη χώρα. Ο νυν Δήμαρχος και Ανεξάρτητος υποψήφιος κ. Χρήστου ενημέρωσε τον Υφυπουργό για την πραγματοποίηση των στόχων της τετραετίας 2015-2019 στο Δήμο Φοινικαιων σε διάφορους τομείς.
Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον κ Κουίκ για την κατάσταση όπου επικρατεί στο χώρο μας όσο αφορά την αστυνόμευση και την ασφάλεια των πολιτών και ταυτόχρονα,την προσπάθεια όπου γίνεται άπ´το Δήμο απαιτώντας καλύτερες επιδόσεις και αποτελέσματα απ´το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία.

Μετά τη λεπτομερή ενημέρωση ο δήμαρχος παρέδωσε γραπτώς το τεκμηριωμένο πλέον έργο της θητείας του 2015-2019 , όπως επίσης μια αναφορά για το περιουσιακό ζήτημα και συγκεκριμένα τις δικαστικές διαμάχες όπου δίνονται από πλευράς του Δήμου για την επιστροφή πολλών εκτάσεων γης, η οποία αδίκως είναι σε χέρια καταπατητών .

Ο κ. Κουίκ, αφού ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τη λεπτομερή ενημέρωση περί των τεκτενόντων στο Δήμο και ευρύτερα στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα, τον διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράσταση του εθνικού κέντρου όχι μόνο στη διεξαγωγή με επιτυχία της καμπάνιας, αλλά και στην ολοκλήρωση των έργων κατά την επόμενη τετραετία.

Σχόλια