Έναρξη σχολικής χρονιάς στους Βουλιαράτες

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ενιαίο σχολείο, στους Βουλιαράτες Άνω Δρόπολης, παρουσία μαθητών και δασκάλων, συνταξιούχων δασκάλων, εκπρόσωποι από τους συλλόγους κηδεμόνων, του δημάρχου Δρόπολης Δημήτρη Τόλη, του αντιδημάρχου Παναγιώτη Λιούλιου και του διαχειριστή για το δημοτικό διαμέρισμα Άνω Δρόπολης Θανάση Κουρεμένου.

Το Ενιαίο Σχολείο Βουλιαρατιού εύχεται καλή σχολική χρονιά σε όλους, καλή επιτυχία στους μαθητές και εκπαιδευτικούς, απευθύνοντας ευχαριστίες προς:

  • Το γραφείο Παιδείας Αργυροκάστρου-Λιμποχόβου- Δρόπολης και κυρίως την Διευθύντρια κ. Λιντίτα Ρόβα η οποία ήταν συμπαραστάτης στο έργο μας και τις ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο καθήκον που αυτές τις μέρες ανέλαβε.
  • Όπως κάθε χρόνο και φέτος θα λειτουργήσει το οικοτροφείο θηλαίων, το οποίο φιλοξενεί σημαντικό αριθμό μαθητών μας, κυρίως λυκείου, και γι΄αυτό ευχαριστούμε θερμά τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο και Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.Δημήτριο.
  • Τον πρόεδρο Ένωσης Τέκνων Συγγενών Πεσόντων του 1940-1941 κ. Γεώργιο Σούρλα ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα για την εύρεση χορηγών για την αγορά σχολικού λεωφορείου σε στήριξη και συνεργασία με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο κ. Λάμπρο Κακίση.
  • Το Propeller Club of Pereaus τον Πρόεδρο και διοικητικό Συμβούλιο για την χρηματοδότηση αγοράς λεωφορείου.
  • Το Δήμαρχο Δρόπολης κ. Δημήτρη Τόλη ο οποίος έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το σχολικό λεωφορείο να λειτουργήσει, λύνοντας ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε στη μεταφορά των μαθητών μας.Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για το ενδιαφέρον και την προσωπική προσφορά για την διαμόρφωση χώρου για το νέο νηπιαγωγείο που από φέτος θα λειτουργήσει στο σχολείο μας.
  • Ευχαριστούμε επίσης τους φίλους και συμπαραστάτες του σχολείου μας AXEΠΑ Αθηνών, που κάθε χρόνο μας προσφέρουν γραφική ύλη και σχολικό εξοπλισμό.
  • Ευχαριστούμε θερμά την Εστία Δρόπολης και την πρόεδρο κ. Ολγα Παπά Παγούνα για την προσφορά τους, με σχολικό εξοπλισμό για το νηπιαγωγείο Βουλιαρατίου.

Σχόλια