Σε 20 χωριά του Δήμου Φοινικαίων προωθήθηκαν δέματα με φάρμακα τις τελευταίες δυο μέρες

Συνεχίζεται αδιάκοπα η συντονισμένη προσπάθεια του μειονοτικού Δήμου Φοινικαίων για την προώθηση στον προορισμό των συνταγογραφούμενων φαρμάκων που στέλνονται από όλη την Ελλάδα στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα.

Οι διανομείς που πηγαίνουν σε κάθε χωριό και σπίτι μέρα παρά μέρα εκτός από την παροχή δεμάτων με φάρμακα μεταφέρουν και το μήνυμα στους υπερήλικες ότι η δημοτική αρχή θα είναι δίπλα τους σε οποιαδήποτε ανάγκη έχουν.

Χθες και σήμερα μεταφέρθηκαν φάρμακα προς τα χωριά Βρυώνι, ΣΜΤ, Φοινικη, Κουλουρίτσα, Σωπίκι, Κρανιά, Γράβα, Δίβρη, Τσερκοβίτσα, Μάλτσανη, Μεσοπόταμο, Βρωμερό, Αρδάσοβα, Σμίνετση, Φανάρι, Τσαούσι, Αλύκο, Βαγγαλιάτι, Λίβενα, Καισαράτι. Σε μερικά απ’ αυτά πήγε και ο ίδιος ο Δήμαρχος Φοινικαίων, Χρήστος Κίτσος.

Στην προσπάθεια αυτή του δήμου προστίθενται και γενναιόδωρες προσφορές ευαίσθητων κοινωνικά ανθρώπων. Μία απ’ αυτές είναι η σημερινή προσφορά του επιχειρηματία Συνεργείου Αυτοκινήτων Γιώργος Σιάνης από την Κρανιά, ο οποίος δώρισε στο ιατρείο του χωριού του φάρμακα πρώτης βοήθειας, μάσκες και απολυμαντικά.
Ευαισθητοποιούνται αρκετοί ιδιώτες να στηρίξουν με τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη τους απομονωμένους εναπομείναντες στη γενέθλια γη και αυτό είναι το αισιόδοξο μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς αυτή τη δύσκολη κατάσταση που προκάλεσε ο κορωναϊός.

Σχόλια