Μέτα: Ο Μπάσα έπαιξε διπλό παιχνίδι στη θαλάσσια συμφωνία με την Ελλάδα

Σε μια σημαντική δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, ενώ συνεχίζει τις επιθέσεις και τις κατηγορίες κατά του επικεφαλής της αντιπολίτευσης και αρχηγού του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα.

Καλεσμένος στο ABC, ο Μέτα είπε ότι ο Μπάσα έπαιξε διπλό παιχνίδι με τη θαλάσσια συμφωνία με την Ελλάδα, φέρνοντας πολύ σοβαρές επιπτώσεις σε σχέση με το αλβανικό κράτος.

Σύμφωνα με τον Μέτα, την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών παρέκαμψε τον πρωθυπουργό (Σαλί Μπερίσα) για το θέμα της θάλασσας.
«Πρώτη φορά λέω ότι ο Λουλζίμ Μπάσα έχει κάνει διπλό παιχνίδι με τη θαλάσσια συμφωνία με την Ελλάδα. Αυτή η στάση του σε σχέση με τη Συμφωνία για τη Θάλασσα είχε πολύ σοβαρές επιπτώσεις σε σχέση με το αλβανικό κράτος. Το λέω για πρώτη φορά και δεν θέλω να το παρατείνω περισσότερο. Αυτός ο κύριος (Λουλζίμ Μπάσα) δεν μπορεί να δικαιολογηθεί για όλα τα μαχαίρια που έχει βάλει στο αλβανικό κράτος. Την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών παρέκαμψε τον Πρωθυπουργό για το θέμα της θάλασσας. Και το λέω αυτό για πρώτη φορά γιατί γίνεται κατάχρηση αυτού του θέματος», είπε ο Μέτα.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια