Ρούβλια: Ακόμα και η… Βουλγαρία ξύπνησε!

Γράφει ο Δημήτρης Λιάτσος

Ο Υπουργός ενέργειας της γειτονικής Βουλγαρίας, Αλ. Νικόλοφ, ουσιαστικά κατηγορεί την Ε.Ε ότι τους ξεγέλασε: - Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μας έδωσε να καταλάβουμε ότι οι πληρωμές σε ρούβλια αποτελούν καταπάτηση των κυρώσεων!
Η Βουλγαρία βιάστηκε να ανακοινώσει ότι αρνείται να πληρώσει σε ρούβλια για την προμήθεια ρωσικού φυσικού αερίου και τώρα προτίθεται να αλλάξει στάση, αφού θέσει το θέμα στην Ε.Ε, τόνισε ο Νικόλοφ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο BTV!
Δεν υπάρχει οξεία ανάγκη για άρνηση πληρωμών σε ρούβλια, είπε!!!

Θυμίζω, Πολωνία, Βουλγαρία ήταν οι δυο χώρες που ως καλοί… γυμνασιόπαιδες, έσπευσαν να τηρήσουν τις… παπαροαποφάσεις των Βρυξελλών και να αρνηθούν την πληρωμή σε ρούβλια! «Πριν πετεινός λαλήσει τρεις», η μεν Βαρσοβία απηλλάγη της προμήθειας φ.α από τη Ρωσία και προμηθεύεται ρωσικό από τη… Γερμανία!
Η δε Σόφια, μάλλον βαρέθηκε να περιμένει να τη «συνδράμει» η… γκαζοπαραγωγός Αθήνα και κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία, «γράφει» πλέον και αυτή τις Βρυξέλλες. Άλλωστε, όλοι σχεδόν πληρώνουν «όπως πρέπει»! Εκταμιεύουν ευρώ, τα στέλνουν στην τράπεζα της ΓΚΑΖΠΡΟΜ ΜΠΑΝΚ, στη Μόσχα, εκεί μετατρέπονται σε ρούβλια κλπ κλπ κλπ…. Τι, δεν το πιστεύετε; Μη πάτε μακρυά. Ρωτήστε τη… ΔΕΠΑ!!!

Ω, ρε τι έχουν να δούν ακόμα τα μάτια μας, ν´ακούσουν το αυτιά μας! Άντε μετά να πείσεις ότι δε φταίει ο… Πούτιν για τη κατάρρευση (της «κόπρου του Αυγείου») των Βρυξελλών!!! Ωχ…..

Δείτε ακόμη:

Σχόλια