Τραγωδία στην Γράψη: Πεζός βορειοηπειρώτης κομματιάστηκε από διερχόμενο όχημα μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και του πατέρα του

Σοκαρισμένη είναι η βορειοηπειρωτική κοινότητα από τον τραγικό θάνατο βορειοηπειρώτη νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής στο χωριό Γράψη της Δερόπολης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας deropoli.com, το θύμα ονομάζεται Αλέξανδρος Πόλιος, και φέρεται να χτυπήθηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο την ώρα που πήγε να περάσει πεζός στην απέναντι πλευρά της εθνικής οδού Κακαβιά-Αργυρόκαστρο.  
Ο άτυχος Αλέξανδρος αποβιβάστηκε από λεωφορείο της γραμμής Αθηνών-Τιράνων μαζί με την έγκυο σύζυγό του και στην απέναντι πλευρά του δρόμου προς τη Γράψη τους περίμενε ο πατέρας του. Ενώ η έγκυος σύζυγος πέρασε το δρόμο, δεν είχε την ίδια  τύχη και ο Αλέξανδρος, ο οποίος κομματιάστηκε σχεδόν από το διερχόμενο αυτοκίνητο.
Το γεγονός συνέβη περίπου στις 3 και μισή το πρωί, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία. Να προσθέσουμε ακόμα πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοιου είδους ατυχήματα στην εθνική οδό Κακαβιά-Αργυρόκαστρο, ωστόσο καμία αρχή δεν έχει πάρει τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε να σταματήσουν να χάνονται τόσο άδικα ζωές συμπατριωτών μας.

Διαβάστε επίσης: Εικόνες ΣΟΚ από το ατύχημα στην Γράψη

 πηγή: aftonomi.gr

Σχόλια