Ηπειρώτης κλαρινίστας αρνήθηκε να παίξει στον Σκορπιό ντυμένος αρχαιοελληνικά

Θα μπορούσε να περπατήσει στο νησί του Αριστοτέλη Ωνάση αλλά είπε όχι για λόγους… «αρχαιοελληνικούς».

Ο λόγος για τον κλαρινετίστα  Βαγγέλη Μάτσια που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ipeirotika.gr δέχθηκε πρόταση από τους ανθρώπους  του Ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβεφ για μια βραδιά γεμάτη Ελλάδα.
Η πρόταση που δέχθηκε ο μουσικός Βαγγέλης Μάτσιας ήταν ξεκάθαρη ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού ήθελε μια βραδιά που να θυμίζει Ελλάδα, όχι μόνο μουσικά αλλά και στιλιστικά αφού όσοι θα έπαιρναν μέρος στη βραδιά θα έπρεπε να κυκλοφορούν με λευκούς χιτώνες και με ένα κλαδί ελιάς στο κεφάλι όπως οι αρχαίοι Έλληνες.

Η οικονομική πλευρά του θέματος ήταν άκρως δελεαστική αφού σύμφωνα με πληροφορίες είχε πολλά μηδενικά αλλά όμως περιείχε και πολύ κακογουστιά! Ο Ηπειρώτης μουσικός αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ρώσου μεγιστάνα αρνήθηκε την πρόταση  ευγενικά μιας και η ελληνική μουσική παράδοση δεν μπορεί να μετατρέπεται για κανένα λόγο σε Xoλιγουντιανή καρικατούρα  στις απαιτήσεις εισαγόμενων «ευεργετών». Ο κλαρινετίστας και η ορχήστρα όργωσαν όλη την Ελλάδα και κυρίως την Ήπειρο χαρίζοντας πολλές στιγμές καλής παραδοσιακής μουσικής

Σχόλια