Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση κοπή πίτας του Συλλόγου Αλυκιωτών το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014.

από: http://halhthinheparxiaaliko.blogspot.gr

Επιτυχία χωρίς προηγούμενο σημείωσε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου  Αλυκιωτών, που έγινε στις 8 Μαρτίου  2014,ημέρα  Σάββατο  στο κέντρο Αίγλη στην Πάρνηθα . Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
 
Η σοβαρή οικονομική κρίση δεν εμπόδισε την παρουσία   πολλών συμπατριωτών μας και μη , να προσέλθουν στην όμορφη  αυτή εκδήλωση και να δημιουργήσουν μία κατάσταση χωρίς προηγούμενο   με πολύ  κέφι  χορό και τραγούδι .Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα διήρκεσε μέχρι τις  πρώτες πρωινές   ώρες  .

 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου  μας κ. Μιχάλης Γιώτης , απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκομένους καλεσμένους, τους οποίους καλωσόρισε και ευχήθηκε σε όλους, καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην παρουσία του Βουλευτή  του Βούρκου  και συνάμα  Αντιπρόεδρου της Αλβανικής Βουλής κ.Ευάγγελου Ντούλε . Τον οποίο ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης και την τιμή που κάνει με την παρουσία του στην εκδήλωση του Συλλόγου  μας  .

Με τη σειρά του ο κ. Ευάγγελος Ντούλες  απεύθυνε  στους παρευρισκόμενους  τις ευχές  του , για μια εποικοδομητική χρονιά  . Τονίζοντας ,πως τούτες οι ώρες, τούτες οι στιγμές είναι  και πρέπει να είναι διαφορετικές. Είναι στιγμές για ευχές, νοσταλγία, αλλά και περισυλλογή. Και έτσι πρέπει να παραμείνουν  ,  σε  μια  εποχή  που  βιώνουμε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο το μόνο αγαθό  που δεν πρέπει να απωθήσουμε είναι αυτό της αγάπης και της ενότητας  του λαού μας..

 
Εν   συνεχεία , ο  Έπαρχος Αλύκου  κ.  Χρήστος  Καΐσης   εξέφρασε τις θερμές  ευχαριστίες  του  για την σημερινή τιμητική πρόσκληση και κατάθεσε  και τις δικές του ευχές, για υγεία και ότι καλύτερο στο καθένα χωριστά.


Ενδεικτικά αναφέρουμε τα πρόσωπα που μας τίμησαν με την παρουσία τους  στην εκδήλωση ,  ο Βουλευτής  του  Βούρκου κ.  Ευάγγελος Ντούλες, ο Έπαρχος Αλύκου  κ. Χρήστος  Καΐσης, η  Πρόεδρος  της Νεολαίας  Βορειοηπειρωτών  κα Ελένη Δήμου , ο  Πρόεδρος Νεολαίας  Τσούκας  κ. Τιμολέων  Ντάσης, ο  Πρόεδρος  της Αδελφότητας Πλακιωτών  κ. Χρήστος  Γιωργάκης, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Χάλιου κ. Κώστας  Τσάβος.

Τέλος, συγχαίρουμε θερμά τον πρόεδρο του συλλόγου  κ. Μιχάλη Γιωτή και την ηγεσία για την άριστη οργάνωση  της εκδήλωσης.!



Επαρχία Αλύκου.








Σχόλια