Ο ΣΟΥΚΟΥΡΑΣ «ΡΙΧΝΕΙ» ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(;!)

(Δεν πάμε καθόλου καλά…!!!)

Το μπέρδεμα της προσπάθειας, ενός απλού Βορειοηπειρώτη, για να μπορέσει να βγάλει άκρη στο ζήτημα της επαναφοράς του επιδόματος/σύνταξης του ΟΓΑ, με το επίκαιρο καυτό θέμα της εξαγοράς βουλευτών για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκάλεσε ανεμοστρόβιλο, σάλο.

Μεγάλη θύελλα στο ελληνικό πολιτικό σύστημα…!

Προσωπικά δεν υπάρχει κανένας λόγος γιατί να πιστέψω ότι είναι εμπλεκόμενος ο Σούκουρας στο πολύκροτο πολιτικό σκάνδαλο.





Οι παρακάτω ελεύθερες απόψεις και θέσεις του ότι:

«Το ΔΝΤ, η Ε. Ε. και η Μέρκελ θα βρουν με κάθε δυνατό τρόπο τους 180 Έλληνες βουλευτές, για να ψηφίσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

… αν θα είχα τα 3 εκατομμύρια ευρώ της δωροδοκίας στο χέρι, θα τα κράταγα, θα το έσκαγα και θα ‘λεγα ικανοποιημένος «Μην τον είδες τον Παναγή;»…

… ζητώ δημόσια συγνώμη από τον κύριο Μελά, που σε κουβέντα καφενείου, είπα ότι τα πήρε …», σε βοηθούν να πιστέψεις το αντίθετο.

Ότι ο Σούκουρας είναι πεντακάθαρος…

Την ταραχή αυτή εγώ τη βλέπω και την κρίνω θετική. Επειδή κουβαλάει νερό στο μύλο μας.

Διαφημίζει τον αγώνα μας για την επαναφορά του επιδόματος/σύνταξης του ΟΓΑ στους υπερήλικες Έλληνες Βορειοηπειρώτες.

Που, δυστυχώς, τα Μ. Μ. Ε., όλο αυτό το διάστημα, δεν τον πρόβαλλαν ούτε με ειδησούλα.

- Μέσα στην ατυχία του, «στο δύσκολο κομμάτι για τον ίδιο και την οικογένειά του, που ταλαιπωρούνται - λέει ο Λευτέρης Αναγνώστης για την περιπέτεια του Γιώργου Σούκουρα - είναι καλό για μας, τους Βορειοηπειρώτες, που έστω κι έτσι «ακούγεται τ' όνομά μας».

Όλο αυτό το διάστημα, χωρίς την επιθυμία τους, τα Μ.Μ.Ε. διατυμπανίζουν διαρκώς τη διατύπωση του συμπατριώτη μας:

«Δεν έχω καμία σχέση με τη ΝΔ. Ως επιτροπή συνταξιούχων Βορείου Ηπείρου μιλήσαμε για τις συντάξεις, στα γραφεία του ΟΓΑ.

Όπως πήγα στα γραφεία του ΟΓΑ, πήγα και στο γραφείο του Νότη Μηταράκη, έχω πάει στον Άδωνι Γεωργιάδη, στον Ντινόπουλο και έχω πάει και στο γραφείο της κ. Ξουλίδου για τα βιβλιάρια υγείας και τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών».

Υπάρχει και το άλλο σκέλος της υπόθεσης, που μας αφορά ξανά. Κι ως Βορειοηπειρώτες μας αγγίζει το κόκαλο:

Ο προσδιορισμός του Σούκουρα, από άξεστους Ελλαδίτες πολιτικούς και δημοσιογράφους, ως Αλβανός υπήκοος, που δείχνει έμπρακτα ότι αυτοί ποτέ δεν θα θελήσουν να καταλάβουν τι μέρος του λόγου είμαστε ως Βορειοηπειρώτες.

Έλληνες ή Αλβανοί!

Κοίτα που φτάνει η απαξίωση! Η απανθρωπιά, η ακραία συμπεριφορά τους…!

Σαν να μην είμαστε σάρκα από τη σάρκα τους. Αίμα από το αίμα του Ελληνικού Έθνους.

Αίσχος και ντροπή τους!




Γιώργος ΜΥΤΙΛΗΣ
antilogos-gm.blogspot.gr
29/11/2014

Σχόλια