"Παράβαση κανόνων" η σημαία της Βορείου Ηπείρου..(;;;;!!)


Στο τελευταίο κομμάτι του δελτίου τύπου της Π.Σ.Ε. μετά την συνάντηση με (μέλη) του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Άνω Δρόπολης «Οι Σελλοί».αναφέρει :

Εν κατακλείδι, αφού υπήρξε από την Ομοσπονδία σαφής αποστασιοποίηση και καταδίκη περσινών ενεργειών μειοψηφιών εν ονόματι αλλά και εν αγνοία της, σε περυσινή εκδήλωση της Π.Σ.Ε ,που έγιναν αντίθετα στη βούληση της διοργανώτριας και κατά παράβαση των κανόνων, αποφασίστηκε και η συμμετοχή του χορευτικού συγκροτήματος της Ομοσπονδίας«Οι Σελλοί» στην κορυφαία εκδήλωση των Ηπειρωτών, στην Πίτα του Ηπειρώτη που θα λάβει χώρα στις 1 Μαρτίου 2015 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Θα θυμίσουμε πως οι ενέργειες που καταδίκασε η ομοσπονδία είναι το γεγονός πως τα μέλη του χορευτικού ύψωσαν τη σημαία της Βορείου Ηπείρου.

Θα θυμίσουμε επίσης πως τα μέλη του χορευτικού επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν με αυτόν τον τρόπο γιατί η Π.Σ.Ε. επέλεξε να μην αφιερώσει την περσινή εκδήλωση στα «100 χρόνια από την Ανακύρηξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου»!!! οριζοντάς την μάλιστα την ημέρα της επετείου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως κάποιοι αισθάνθηκαν την ανάγκη να καταδικάσουν κάτι τέτοιο

και εαν η Πανηπειρωτικη ζητάει δηλώσεις μετάνοιας για την σημαία ΜΑΣ, ποτέ να μην την έχει.

Κι αν δεν μας θέλουν μια φορά, να μην τους θέλουμε δέκα.







Παραθέτουμε την περσινή τοποθέτηση-ανακοίνωση προς τον πρόεδρο της Π.Σ.Ε. των μελών του χορευτικού, της τότε Ομάδας χορευτικού Άνω Δρόπολης:




Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας:


Η ενέργεια μας να μην χορέψουμε και να μείνουμε ακίνητοι κατά την διάρκεια του προγράμματος της καθιερωμένης «Κοπής Πίτας του Ηπειρώτη» οφείλεται στην στάση της Π.Σ.Ε. να ΜΗΝ αφιερώσει την φετινή εκδήλωση στα «100 χρόνια από την Ανακύρηξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου»!!!


Μας αγνοήσατε! Δηλώνουμε ενοχλημένοι και με αυτόν τον τρόπο εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας.


Πάντα δίνουμε το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις της Π.Σ.Ε. τιμώντας την παράδοση και τον πολιτισμό της Ηπείρου και της Δρόπολης, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.


Η κίνηση μας αυτή είναι καθαρά και ΜΟΝΟ πρωτοβουλία της Ομάδας μας, (δεν Θέλουμε να υπάρξει καμία παρερμηνεία) και έγινε εν αγνοία της Ομοσπονδίας.


Ομάδα χορευτικού Άνω Δρόπολης



Σχόλια