Διπλό του ΠΑΣ στην Κομοτηνή

Πανθρακικός (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Χαβίτο, Ίγκορ.
Στον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής βρίσκονται οι: Γιούδας, Ρούσσος, Πεταυράκης, Γαβριηλίδης, Φωτάκης, Χασομέρης, Νικόλτσης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Μανιάς, Ίλιτς.
Στον πάγκο της ομάδας της Ηπείρου κάθονται οι: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Κούτρης, Κοζορώνης, Μπέριος, Ηλιάδης, Γιάκος.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τάσος Παπαπέτρου από τον σύνδεσμο Αθηνών με βοηθούς τους Κούλα Χασάν από την Ξάνθη και ο Δημήτρη Ζησιμόπουλο από τον Πειραιά, ενώ τέταρτος είναι ο Εμμανουήλ Σκουλάς από τις Σέρρες.

Το pregame της αναμέτρησης

Ο Γιάννης Πετράκης διατήρησε το 3-5-2 όπως κατέβασε τον ΠΑΣ και στην Τρίπολη με τρία στόπερ τους Μιχαήλ, Σκόνδρα και Τζημόπουλο. Τη θέση του τιμωρημένου Γαρουφαλιά στα χαφ πήρε ο Λίλα και ο Τσουκαλάς στη θέση του Γιάκου είναι οι δύο αλλαγές στα χαφ σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Αστέρα.
Καλές καιρικές συνθήκες στην Κομοτηνή και θερμοκρασία στους 16 βαθμούς αυτή την ώρα στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Ωστόσο ο κόσμος στο γήπεδο είναι λιγοστός.
Ο Νικολιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής που έμεινε εκτός 18αδας από τους 19 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στην Κομοτηνή. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο νεαρός Κούτρης.
Αρχηγός του ΠΑΣ ο Αλέξης Μιχαήλ, ενώ για τον Πανθρακικό το περιβραχιόνιο φοράει ο Μπαϊκαρά.

Το LIVE του αγώνα

Σουτ του Ντιγκινί στα 40 δευτερόλεπτα, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Περιστερίδη.
Σούτ του Χαβίτο από τα πλάγια στο 2', μπλόκαρε εύκολα ο Περιστερίδης.
Κεφαλιά του Ίγκορ στο 4', η μπάλα άουτ. Τρεις τελικές μέσα στο πρώτο τετράλεπτο για τον Πανθρακικό.
Δοκάρι για τον ΠΑΣ στο 6' με τον Τσουκαλά. Φοβερό σουτ του Τσουκαλά εκτός περιοχής μετά από πάσα του Ακόστα, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη και στη συνέχεια πήγε πάνω στη γραμμή, χωρίς να φαίνεται καθαρά από το ριπλέι αν έχει περάσει ολόκληρη τη γραμμή. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μανιάς δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά.
Πλασε του Μπαϊκαρά από τον άξονα στο 9', μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Περιστερίδης.
ΓΚΟΛ για τον Πανθρακικό στο 12' με τον Ίγκορ. Λάθος πάσα του Τζημόπουλου, ο Μπαϊκαρά κέρδισε την μπάλα και με κάθετη έβγαλε τον Ίγκορ τετ α τετ με τον Περιστερίδη και ο επιθετικός του Πανθρακικού δεν αστόχησε και έκανε το 1-0.
Ακόμα ένα τραγικό λάθος από τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα που στοιχίζει στην ομάδα της Ηπείρου. 
Δεύτερο δοκάρι για τον ΠΑΣ στο 18' με τον Τζημόπουλο. Εκτέλεση φάουλ του Ίλιτς από δεξιά, ο Τζημόπουλος βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και νίκησε στον αέρα τον Αθανασιάδη, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πανθρακικού.
Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 19' για τον ΠΑΣ όταν ο Στρούνα βρήκε τον Μανιά, ο Ροδίτης επιθετικός έχασε λίγο το κοντρόλ και ο Αθανασιάδης έδιωξε με το σώμα του το σουτ.
Σουτ του Ναδάλες στο 20', ο Αθανασιάδης απέκρουσε την μπάλα.
Εκπλητική επέμβαση του Αθανασιάδη στο 24' με το ένα χέρι σε σουτ που επιχείρησε στην κίνηση ο Μανιάς μετά από σέντρα του Ίλιτς από δεξιά. Μεγάλη απόκρουση από τον πορτιέρο του Πανθρακικού.
Συνεχίζεται το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τον ΠΑΣ στο 26'. Ο Στρούνα έβγαλε τη σέντρα, ο Μανιάς βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή όμως δεν έβαλε καλά το κεφάλι και η μπάλα έφυγε άουτ.
Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 35' με τον Ακόστα. Ίλιτς και Στρούνα συνδυάστηκαν από τα δεξιά, Σλοβένος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ακόστα κέρδισε τις κόντρες και βγήκε "φάτσα" με τον Αθανασιάδη αλλά αστόχησε.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΣ στο 36' με αυτογκολ του Χρήστου. Διαδοχικές κεφαλιές στην περιοχή του Πανθρακικού από τους Μανιά και Ναδάλες, ο Ισπανός πάσαρε με τον κεφάλι στον Μανιά και αυτός σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Χρήστου και κατέληξε στα δίχτυα του Πανθρακικού για το 1-1.
Επιτέλους καρποφόρησε η πίεση του ΠΑΣ Γιάννινα που έχασε σωρεία ευκαιριών πριν το γκολ του Μανιά, το οποίο χρεώθηκε αυτογκόλ στον Χρήστου.
Πρώτη αλλαγή για τον Πανθρακικό στο 41' με τον Ρούσσο να παίρνει τη θέση του Χρήστου στο παιχνίδι.
Ένα λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.
Σουτ του Μανιά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.
Λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο 1-1 ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός στο πρώτο 45λεπτο. Ο Πανθρακικός προηγήθηκε στο 12' με τον Ίγκορ μετά από τραγικό λάθος του Τζημόπουλου. Ο ΠΑΣ είχε δύο δοκάρια με τους Τσουκαλά και Τζημόπουλο και έφτασε τελικά στην ισοφάριση στο 36' με σουτ του Μανιά που χρεώθηκε αυτογκόλ στον Χρήστου.
Έναρξη του δευτέρου με μια αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Χασομέρης πήρε τη θέση του Χαβίτο στο ματς.
Πέναλτι για τον Πανθρακικό στο 54' για χέρι του Μιχαήλ μέσα στην περιοχή μετά από σουτ του Ίγκορ. Κίτρινη κάρτα για τον αρχηγό του ΠΑΣ που δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την πάραβαση.
ΓΚΟΛ για τον Πανθρακικό στο 55' με τον Ντιγκινί. Ο Ντιγκινί εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Ίγκορ και παρά την προσπάθεια του Περιστερίδη που έπεσε σωστά στην δεξιά γωνία η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΣ στο 67' με τον Σκόνδρα. Εκτέλεση κόρνερ του Ίλιτς από δεξιά, ο προωθημένος Σκόνδρας πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Αθανασιάδη και ισοφάρισε σε 2-2.
Πρώτη αλλαγή στο 68' για τον ΠΑΣ με τον Γιάκο να μπαίνει στη θέση του Ναδάλες στο ματς.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΣ στο 73' με τον Μανιά. Κομπίνα των παικτών του ΠΑΣ σε φάουλ από τον άξονα, με τον Ίλιτς να πατάει τη μπάλα, ο Ακόστα άφησε στον Μανιά και αυτός με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Αθανασιάδη για το 2-3.
Ανατροπή για την ομάδα της Ηπείρου με δύο γκολ σε έξι λεπτά και προβάδισμα με 2-3.
Σουτ του Ντιγκινί στο 78', η μπάλα αόυτ.
Νέο σουτ του Ντιγκινί στο 80', ο Περιστερίδης αιφνιδιάστηκε αλλά έδιωξε σε κόρνερ.
Δευτερη αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 82' με τον Κοζορώνη να παίρνει τη θέση του Μανιά στο ματς.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΣ στο 85' με τον Ίλιτς. Εξαιρετική συνεργασία των παικτών του ΠΑΣ και κάθετη πάσα του Κοζορώνη στον Ίλιτς, ο Σέρβος επιθετικός πρόλαβε την έξοδο του Αθανασιάδη και "τσίμπησε" τη μπάλα με ωραίο πλασέ στέλνοντας την στα δίχτυα για το 2-4.
Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΣ στο ίδιο λεπτό με τον σκόρερ Ίλιτς να αφήνει τη θέση του στον Ηλιάδη, σε μια αλλαγή που ήταν προγραμματισμένη πριν το τέταρτο γκολ του ΠΑΣ.
Τρίτη αλλαγή και για τον Πανθρακικό στο 86' με τον Πεταυράκη να μπαίνει στη θέση του Μπουγαΐδη στο ματς.
Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις του παιχνιδιού.
Λήξη της αναμέτρησης. Νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-4 επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή. Η ομάδα της Ηπείρου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά αντέδρασε σωστά και νίκησε με 2-4 τους Θρακιώτες.
passports.gr

Σχόλια