Σκάνδαλο από το Δήμο Κορυτσάς - Επίθεση εναντίων της Ορθοδοξίας και της Παράδοσης της

Η επόμενη γκάφα η καλύτερο το επόμενο σκάνδαλο του Δήμου Κορυτσάς (το οποίο ελπίζουμε να προέρχεται από την αμάθεια) είναι το πάρτι που διοργανώνει ο Δήμος από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και στις 12 τα μεσάνυχτα στο Παζάρι της Κορυτσάς με την ευκαιρία της Ανάστασης.

Από τι φαίνεται οι εφευρέτες αυτής της γιορτής περπατάνε με το ρυθμό του Πρωθυπουργού ο οποίος προσπαθεί να εξαφανίσει κάθε τι το ορθόδοξο ή να  αλλοιώσει με κάθε τρόπο  την παράδοση.
Δεν γνωρίζει ο δήθεν ορθόδοξος Δήμαρχος Σωτηράκης Φίλος πως κατά την Μεγάλη Εβδομάδα οι ορθόδοξοι πενθούν, πως δεν γιορτάζουν, πως δεν συμμετέχουν σε τέτοιου είδους γιορτές, ιδιαίτερα πριν ακούσουν το Χριστός Ανέστη.

Οι ώρες διοργάνωσης είναι εξίσου περίεργες. Με στόχο την εμπορευματοποίηση της γιορτής και την απομάκρυνση της προσοχής από την Εκκλησία, οι «φωτισμένοι» αυτοί εφευρέτες σκέφτηκαν να κρατήσουν τον κόσμο στο παζάρι μέχρι στις 12 τα μεσάνυχτα για να γιορτάσουν και για να μην πάνε στο Καθεδρικό για να πάρουν μέρος στην τελετή της Ανάστασης. Αρά εάν δεν είναι σκόπιμο όλο αυτό σημαίνει πως τα έχουν παίξει εντελώς.

Χτυπούν την παράδοση χιλιάδων ετών της ορθοδοξίας στην πόλη μια παράδοση στην οποία συμμετέχουν ακόμη και οι αλλόθρησκοι, με στόχους πολύ σκοτεινούς. Απομακρύνουν την προσοχή της νεολαίας από το φωτισμένο και ευεργετικό μήνυμα της Ανάστασης  και διαφθείρουν την ηθική τους αποκόπτοντας τους από την παράδοση. Η άγνοια έχει υπέρμετρο θάρρος για να σκεφτεί «σύγχρονα» πράγματα που στην ουσία καταστρέφουν την παράδοση και το πολιτισμό μιας πόλης με έντονη ορθόδοξη παράδοση.

Που είναι οι ορθόδοξοι, πέθαναν;

Μιλήστε, ξεσηκωθείτε γιατί είναι μόνο η αρχή. Μας καταστρέφουν οι διεφθαρμένοι, που αν και οι ίδιοι δεν πατάνε στην εκκλησία, κρατάνε και τους άλλους μακριά από αυτήν την μεγαλύτερη μέρα της Χριστιανοσύνης όπως είναι η ημέρα της Αναστάσεως.

Μιλήστε και ξεσηκωθείτε πριν να είναι πολύ αργά. Αυτό είναι μέρος σκοτεινού σχεδίου που φαίνονται αθώα και έχουν ως στόχο να εξαφανίσουν την αιώνια παράδοση μας και ύστερα να εξαφανίσουν και εμάς τους ίδιους πολύ εύκολα.

pelasgoskoritsas.gr

Σχόλια