Συνάντηση αντιπροσωπείας ΚΕΑΔ με τον αντιπρόεδρο των ΑΝ.ΕΛΛ.


Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο του Κ.Ε.Α.Δ. και μέλος του Προεδρείου της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» κο. Γιώργο Τζομάκα, τον Υπεύθυνο Τύπου και Αντιπρόεδρο της Ένωσης Χιμαριωτών κο. Αντώνιο Νέτσο, τον Γραμματέα του Πολιτικού Συμβουλίου και Γραμματέα των αποδήμων Αλέξη Πάντο, το στέλεχος του ΚΕΑΔ Θανάση Βασιλείου, έγινε δεκτή σήμερα στα γραφεία του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» από τον Αντιπρόεδρο του κόμματος κο. Παναγιώτη Σγουρίδη, τον οποίο πλαισίωναν ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Ευθύμιος Δρόσος, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Γραμματέας Οργανωτικού Κώστας Κίγκας, ο πολιτευτής Θεσπρωτίας και εκ των ιδρυτικών στελεχών Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, καθώς και το στέλεχος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νίκος Ντίνος.

Η συνάντηση εξελίχθηκε σε κλίμα εγκάρδιο και ο Αντιπρόεδρος και τα στελέχη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί την ιδιαίτερη πατρίδα μας, αναφορικά με τα προβλήματα της καθημερινότητας, το φλέγον ζήτημα του περιουσιακού, ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευση, τις δραστηριότητες του ΚΕΑΔ και της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ «ΟΜΟΝΟΙΑ» καθώς επίσης και για τις επερχόμενες στην Αλβανία βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2017, ιδίως δε μέσα από την αυξημένη εθνικιστική και δη ανθελληνική ρητορική που διαμορφώνει την περιρρέουσα πολιτική ατμόσφαιρα και τον αρνητικό αντίκτυπο που δημιουργείται αναφορικά με την Ελληνική Ομογένεια, δεδομένης και της τριχοτόμησης που παρατηρείται εν σχέσει με την πολιτική αντιπροσώπευση της Ε.Ε.Μ. Από μέρους της Αντιπροσωπείας ΚΕΑΔ- ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζητήθηκε η προβολή των θεμάτων που απασχολούν την Ε.Ε.Μ. που διαβεί στις πατρώες εστίες μέσω του κοινοβουλευτικού έργου του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Επίσης ετέθη ως αίτημα η προώθηση κινήσεων τέτοιων που να κατατείνουν στον τελικό σχεδιασμό μιας ενιαίας Εθνικής Στρατηγικής ως προς τα θέματα της Ε.Ε.Μ.

Διαπιστώθηκε συμφωνία για την διασφάλιση ενότητας των μελών της Ε.Ε.Μ. και η ενίσχυση της ανεξάρτητης και πολιτικής αντιπροσώπευσης Αυτής στο Αλβανικό Κοινοβούλιο.

Εκ μέρους του Αντιπροέδρου των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» εκφράστηκε η συμπαράσταση στα αιτήματα που αναπτύχθηκαν και υποσχέθηκε την διαβίβαση αυτών και προσωπικά στον Πρόεδρο του κόμματος, ενώ υπήρξε και ενδιαφέρον ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου του ΚΕΑΔ κου Ευ. Ντούλε με τον Πρόεδρο των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» κο. Πάνο Καμμένο.

Σχόλια

  1. Δεν μπορουνε να καταλάβουν μετα απο τοσα χρόνια μόνο τα ίδιακαι για φιγούρες γίνονται και για το θέμα των υπερηλίκων τουμπεκι ψιλοκομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών