Συνάντηση αντιπροσωπείας ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ


Αντιπροσωπεία του ΚΕΑΔ και της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ «ΟΜΟΝΟΙΑ» αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο του ΚΕΑΔ Γιώργο Τζομάκα , τον Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ «ΟΜΟΝΟΙΑ» κο. Αποστόλη Λιάκο και τον Υπεύθυνο Τύπου του ΚΕΑΔ και Αντιπρόεδρο της Ένωσης Χιμαριωτών κο. Αντώνιο Νέτσο, συναντήθηκαν σήμερα με τον Γραμματέα της Κ.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κο Στέφανο Ξεκαλάκη. Στην συνάντηση μετείχε και η Υπεύθυνη του Τομέα Ομογενών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κα. Μαρία Σιούνα – Δημητρακοπούλου .

Η Αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον κο. Ξεκαλάκη για τα πολλά και ζωτικής σημασίας ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες Ομογενείς στην Β. Ήπειρο και στην Ελλάδα, καθώς και για τα ζητήματα που άπτονται των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών στην Αλβανία τον προσεχή Ιούνιο.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη διασφάλισης της ενότητας και αυτόνομης πολιτικής εκπροσώπησης της Ε.Ε.Μ., όπου και διαπιστώθηκε σύμπνοια. Ο κος Ξεκαλάκης δήλωσε πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι συμπαρίσταται στις αγωνίες των μελών της Ε.Ε.Μ. και πως θα μεταφέρει τα ζητήματα που συζητήθηκαν στην Πρόεδρο του Κινήματος και στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ώστε τα ζητήματα που απασχολούν τους ομογενείς να αναδεικνύονται έτι περαιτέρω δια του κοινοβουλευτικού έργου.

Συμφωνήθηκε επίσης να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου του ΚΕΑΔ κου. Ευ. Ντούλε με την Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ κα Γενηματά, καθώς εκφράστηκε η επιθυμία και για την διερεύνηση δυνατότητας για επιτόπου επίσκεψη κλιμακίου του Πα.Σο.Κ. σε περιοχές όπου διαβεί Β. Ηπειρωτικός Ελληνισμός.

Σχόλια