Δείτε την 125η εκπομπή "Περπατώντας στον τόπο μας" [βίντεο]

Η εκπομπή που προβλήθηκε Παρασκευή 23.03.2018 από την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Αργυροκάστρου με τον Δημοσιογράφο Δημήτρη Κίκη.


- Δεξίωση του Γενικού Πρόξενου της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο, Βασίλειου Τόλιου, με αφορμή την Εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου. Δηλώσεις στην κάμερα από τον Έλληνα Πρόξενο.

- Μετά από προσπάθεια της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς βεβαίωση μόνιμης κατοικίας και στα Ιωάννινα. Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής από τον Γενικό Πρόεδρο της οργάνωσης, Λεωνίδα Παππά.

-Συνεδρίαση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δρόπολης για την υλοποίηση του προϋπολογισμού για το 2017. Δηλώσεις στην κάμερα από τον δήμαρχο Δρόπολης, Αχιλλέα Ντέτσικα.


- Βασικό θέμα της εκπομπής, η συνέντευξη με τον αντιδήμαρχο Δρόπολης, Μιχάλη Μάνο με την συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από την επίσκεψη αντιπροσωπείας του Συμβουλίου της Ευρώπης στον χώρο της ΕΕΜ και τις διαδοχικές συναντήσεις με την ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ στη Χιμάρα καθώς και με τα στελέχη των δήμων Δρόπολης και Φοινικαίων, στη Φοινίκη.


Σχόλια