Συμμαχία Ομογενών “Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική” : Στόχος η συσπείρωση και η ενότητα των Βορειοηπειρωτών

Φίλες και φίλοι

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας σε αυτό το παράτολμο εγχείρημά μας να διεκδικήσουμε για πρώτη φορά την ψήφο των συμπατριωτών μας στις προσεχείς εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η παράταξή μας έχει τύχει της αποδοχής και έχει αγκαλιαστεί από το σύνολο των συμπατριωτών μας. Άλλωστε, αυτή η παράταξη είναι η παράταξη όλων μας ανεξαιρέτως, πέρα και πάνω από ιδεολογικές και πολιτικές καταβολές.
Από τη στιγμή που ανακοινώσαμε την πρόθεσή μας να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας στις επερχόμενες εκλογές, και μέχρι σήμερα, τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας εργαζόμαστε ακούραστα και μεθοδικά ώστε να διαδώσουμε το μήνυμά μας και να συσπειρώσουμε το μεγαλύτερο μέρος των συμπατριωτών μας. Σε αυτή την πορεία όλο και περισσότεροι προσεγγίζουν την παράταξή μας και εκφράζουν τη βούληση να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν. Αυτός ήταν και ο βασικός μας στόχος: η παράταξή μας να γίνει το όχημα της ενεργοποίησης, της συσπείρωσης και της ενότητας των Βορειοηπειρωτών.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα πρώτα 18 ονόματα των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων με την Παράταξή μας, η οποία – για λόγους συμμόρφωσης με την εκλογική νομοθεσία – θα κατέλθει στις εκλογές με την επίσημη ονομασία “Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική”.

Πιστεύουμε πως τα πρώτα αυτά ονόματα τυγχάνουν της εκτίμησης και της αποδοχής του μεγαλύτερου μέρους της κοινότητάς μας και θα είναι άξιοι εκπρόσωποι των συμφερόντων του λαού μας. Η καθεμία και ο καθένας έχουν προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και, ασφαλώς, μπορούν να προσφέρουν ακόμη περισσότερο. Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλό αγώνα και καλή επιτυχία!
Το αμέσως προσεχές διάστημα θα ανακοινώνονται σταδιακά και τα υπόλοιπα ονόματα του συνδυασμού μας, όπως και οι Περιφερειακές Ενότητες στις οποίες καθεμιά και καθένας θα διεκδικήσει την ψήφο σας. Ευελπιστούμε στην ενεργή στήριξή σας.

Η λίστα των πρώτων 18 υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων

Σχόλια