Κοντά στην είσοδο του στην Ευρωβουλή ο Βορειοηπειρώτης Γιάννης Παππάς

22:00: Κάναμε μια προβολή των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων στο 100% της ενσωμάτωσης, ανά εκλογική περιφέρεια, ο Γιάννης Παππάς υπολογίζουμε να λάβει περίπου 43.000 σταυρούς και να παραμείνει στην 3η θέση (εκτός Ευρωβουλής), έναντι του συνυποψηφίου του Αθανάσιου Κωνσταντίνου που υπολογίζουμε να λάβει περίπου 50.000 σταυρούς.

Σε μια καταμέτρηση θρίλερ εξελίσσεται η ενσωμάτωση των σταυρών για τον Βορειοηπειρώτη από το Κρυονέρι της Άνω Δρόπολης, Ιωάννη Παππά.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Παππάς, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής με 20.281 σταυρούς κι ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Αθανάσιος Κωνσταντίνου με 22.480 σταυρούς.
Η ενσωμάτωση στων σταυρών για τις Ευρωεκλογές βρίσκεται στο 41,95 %, έχουν καταμετρηθεί 9.513 εκλογικά τμήματα από τα 22.675 στο σύνολο τους.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή εκλέγει δυο Ευρωβουλευτές, με μια σημαντική πτώση στα ποσοστά του, σχετικά με τις προηγούμενες εκλογές.

O Ιωάννης Παππάς, έχει καταγωγή από το Κρυονέρι Άνω Δρόπολης και εργάζεται στον χώρο της εστίασης.

Η πιθανότητες εκλογής όπως κυλάει η καταμέτρηση φαίνεται πως είναι εναντίων του. Σε κάθε περίπτωση όμως ένας αριθμός σταυρών κοντά στις 50.000 που μάλλον θα λάβει, είναι πολύ μεγάλος και πιθανότατα καθόλου τυχαίος.

30/05/2019 - 16:00
Με καταμετρημένα τα 16.140 από τα 22.675 εκλογικά τμήματα λαμβάνει 31.633 σταυρούς και υπολείπεται 4.670 σταυρούς από την 2η και εκλόγιμη θέση.



Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Νεο Ναζι εισαι εσυ γιδι.Εσυ που προσδιοριζεις και καταδεικνυεις τι ειναι ο αλλος.Αλλα 50000 ψηφοι σας τρομαζουν.Δεν πειραζει.Τρομαξτε και λιγο.Τον ξερεις και απο χθες ρε και τον λες ναζι;Παπαρα.

      Διαγραφή
  2. ελάτε ρε παιδιά,μη κάνετε έτσι!Κάθε τόπος έχει και τα σκ@@@τ@ του ,και το Κρυονέρι το ναζί του!ΔΕΝ ΒΡΟΜΑΕΙ Η ΔΡΟΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥΣ !ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ!ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΡΟ!ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραιος και @ρχιδ@τος! Κράζε ελεύθερα! Ψήφισε Φίλη...αυτός σου αξίζει πρόβατο! Αλλά κράτα και κάνα λεκι να κερνας τους μπαστους όταν θα κάνουν κουμάντο στο χωριό σου. Βρωμάει ο τόπος από κάτι χεστες σαν εσάς.

      Διαγραφή
  3. Εχεις δίκιο η Δρόπολη έχει πολλά σκουπιρα.Απο παλιά.https://youtu.be/CUCNuPLd8sQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο παλιά,εννοείται!Οι γλύφτες του παλιού καθεστώτος γίναν πρωτοπαλίκαρα της Χ.Α!ουνα φάτσα ,ούνα ράτσα όλα τα απάνθρωπα αποβράσματα!Συμφωνώ μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ξερουμε οτι εσεισ που γραφετε αυτες τι μαλακιες είσαστε σκυλιά του ραμα. ΖΉΤΩ Η ΒΌΡΕΙΟΣ ΉΠΕΙΡΟΣ.ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΖΗΤΩ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ!ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ ΠΟΥ ΣΥΧΑΙΝΟΤΑΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έπιασε πάλι δουλειά να βρίζει τη ΧΑ το τρολ με τα πεντακόσια προφίλ; Δημήτρης Ζέρβας ή Αλέξανδρος Γκόρος ή Κωνσταντίνος Παπαγιάννης ή Αναστάσιος Κωνσταντίνου ή Σπύρος Σπυρομήλιος ή.... Όπως και να έχει κάνετε αέρα στις τρίχες του Γιάννη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΟΛΟΥ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ!ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ,ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΤΛ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΦΥΡΕΡ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ???ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ηρέμισε φίλε! Πολλά θρίλερ βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών