Πολιτική ορθοφροσύνη …ο Άθλος της ΑΣΑ

Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν αν μη τι άλλο ελπιδοφόρο για την Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, που κατάφερε να εξασφαλίσει κατ’ ελάχιστο την συμμετοχή της στα δρώμενα της περιφέρειας Αττικής.
 Η ΑΣΑ έλαβε μέρος στις περιφερειακές εκλογές χωρίς κανέναν πολιτικό –κομματικό μηχανισμό στήριξης και οι υποψήφιοι της διέπονταν από υψηλά ιδανικά και αξίες και καθόλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα δεν έκαναν καμία έκπτωση. Αγωνίστηκαν με εντιμότητα και ηθική. Δεν έβγαλαν κανένα φυλλάδιο για να μη μολύνουν το περιβάλλον, δεν ενόχλησαν συμπολίτες μας με ψυχρές χειραψίες και με ψεύτικα χαμόγελα, δεν χρημάτισαν ούτε χρηματίστηκαν οι ίδιοι και κυρίως δεν στέρησαν ψήφο από συνοδοιπόρους τους.
Οι Βορειοηπειρώτες που έθεσαν εαυτό σε εκλογική αναμέτρηση για πρώτη φορά δεν ήταν ούτε αιθεροβάμονες ελπίζοντας σε θεαματικά αποτελέσματα ούτε όμως και ηττοπαθείς. Αγωνίστηκαν με ρεαλιστικές διαθέσεις και διαχειρίστηκαν το αποτέλεσμα με μετριοφροσύνη και σύνεση συγχαίροντας ο ένας τον άλλο υποψήφιο, αλλά και την ομάδα οργάνωσης της ΑΣΑ, επιδεικνύοντας εξαιρετικό ήθος και πολιτική ορθοφροσύνη, που τυγχάνει να λείπει ακόμα και από μεγάλες πολιτικές παρατάξεις.

Όλοι οι Βορειοηπειρώτες είναι υπερήφανοι για τη συμμετοχή τους και δεν επηρεάστηκαν καθόλου από οποιαδήποτε προσπάθεια σπίλωσης ένθεν  και εκείθεν ούτε «έπεσαν» στην παγίδα των επικοινωνιακών τρικ, που χλεύαζαν αυτή την πρωτοβουλία ή μεροληπτούσαν. 
Το αποτέλεσμα της ΑΣΑ μόνο χαμόγελα μπορεί να επιφέρει στο επιτελείο της και την εμπειρία της πολιτικής ωρίμανσης για μελλοντική συμμετοχή στα κοινά της περιφέρειας Αττικής.
Ας ελπίσουμε ότι η εξασφάλιση της μιας έδρας θα δείξει τον δρόμο της εργατικότητας και την ανάληψη ευθυνών για ίσως «κάτι» μεγαλύτερο στην πολιτική σκηνή!

Εν ενεργεία δασκάλα

Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπατριώτες που βοήθησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΟΥΛΗ-Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ!ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ Η ΜΠΑΑΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών