Ειδικές δυνάμεις στο Δήμο Δρόπολης

Ο Αλβανός υφυπουργός Εσωτερικών Besfort Lamallari δήλωσε ότι αύριο θα αναπτυχθούν ειδικές δυνάμεις τις αστυνομίας για να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, η οποίες θα παρέμβουν στην περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο.

Οι ειδικές αυτές δυνάμεις θα αναπτυχθούν κυρίως στους δήμους που αυτή τη στιγμή διοικούνται από την αντιπολίτευση, όπως είναι και ο μειονοτικός δήμος Δρόπολης, αλλά και οι δήμοι Αργυροκάστρου και Περμετίου στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου, στους οποίους η κατάσταση παραμένει ήρεμη, χωρίς να αναφερθεί κάποιο περιστατικό.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η αντιπολίτευση ρίχνει τους τόνους, μετά και το αμερικανικό τελεσίγραφο-προειδοποίηση για την μη χρήση βίας και καλεί τους οπαδούς και ψηφοφόρους της να μην συμμετάσχουν στις εκλογές.

Στο δήμο Δρόπολης, οι πολιτικές δυνάμεις που καλούν σε αποχή, στις βουλευτικές εκλογές του 2017 -με συμμετοχή μόλις στο 29 % - είχαν λάβει το 71 %, ως εκ τούτου η συμμετοχή, με βάση αυτά τα δεδομένα, δύσκολα να ξεπεράσει το 10 %

Σχόλια