Προεκλογική συγκέντρωση Χρήστου Κίτσιου στο Βαγγαλιάτι

Πολυπληθή παρουσία των Βαγγαλιατών στην ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου του κόμματος των
Ελλήνων κ. Χρήστου Κίτσου που διεξήχθη χθες το βράδυ (σημ: 25 Ιουνίου) στο χωριό τους.

Δυναμική και η στήριξή τους για την αλλαγή της αρχής του Δήμου Φοινικαίων, με την προϋπόθεση να δει μια άσπρη μέρα και το χωριό τους. Αρκετοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την τετράχρονη αυτοπρόσωπη απουσία του δημάρχου στο Βαγγαλιάτι καθώς και το εντελώς ανύπαρκτο ενδιαφέρον του για την επίλυση των θεμάτων του πόσιμου νερού, των κατεστραμμένων δρόμων, των αναξιοποίητων πολιτιστικών μνημείων, των υποκλεμμένων εδαφών από τα παλαιά σύνορα του χωριού.
Κατά τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις μετά τη συγκέντρωση ο υποψήφιος δήμαρχος κατέγραψε μαρτυρίες
ότι βαγγαλιατιώτικα παιδιά που πρόσφατα έχουν προσληφθεί για ψηφοθηρικούς λόγους από το
δήμαρχο στην Επιχείρηση Ύδρευσης- Αποχετεύσεων, δεν απολαμβάνουν ασφάλεια και δεν
πληρώθηκαν ακόμη για τον τελευταίο μήνα.
Στην ομιλία του, ο υποψήφιος δήμαρχος και ταυτόχρονα πρόεδρος του Κόμματος των Ελλήνων κ.
Χρήστος Κίτσος αναφέρθηκε εκτενώς στην επικρατούσα πολιτική κατάσταση στη χώρα και διατύπωσε ξεκάθαρα ότι η Εθνική Ελληνική Μειονότητα πρέπει να αφοσιωθεί στα δικά της προβλήματα τα οποία στην πλειοψηφία μπορεί να επιλυθούν δια της τοπικής αυτοδιοίκησης και μέσω των συνεργασιών με κυβερνήσεις και φορείς.
Ανέπτυξε στη συνέχεια με λεπτομέρεια το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Κόμματος των Ελλήνων για την κατοχύρωση των περιουσιών, για την διαφανή και αποτελεσματική διαχείριση των εσόδων και επιχορηγήσεων, για την προστασία και βοήθεια της τρίτης γενιάς, της σπουδάζουσας νεολαίας και των μητέρων.
Σχετικά με το Βαγγαλιάτι υποσχέθηκε ότι κατά την πρώτη χρονιά της θητείας του θα ξεκινήσει ένα από τα απαραίτητα έργα που είναι το υδραγωγείο και θα βελτιωθούν κάποιες συνθήκες διαβίωσης των πολιτών.
Στην σύσκεψη αυτή ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κίτσος , αναφερόμενος στις ανυπόστατες και τις φτηνές κατηγορίες που του προσάπτουν σχετικά με το δήθεν σχηματισμό του συμβόλου του δικεφάλου με τον πρωθυπουργό της χώρας, απάντησε ότι «στην καρδιά και την ψυχή μου χωράει μόνο μία σημαία, η γαλανόλευκη και… Εσείς οι συνδημότες μου».

ΓΑΡΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχόλια