Στα χωριά Βρωμερό και Καραχάτζι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Φοινικαίων, Χρήστος Κίτσιος

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον παρακολούθησαν τις προεκλογικές ομιλίες του υποψήφιου δημάρχου
Φοινικαίων κ. Χρήστου Κίτσου οι κάτοικοι των χωριών Βρωμερό και Καραχάτζι την Παρασκευή τον
μεσημέρι.
Κύριο αίτημά τους : η αντικειμενική και ισότιμη αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη δημοτική αρχή, αλλά και ορθολογιστική εκμετάλλευση των κονδυλίων.
« Γίνονται έργα της τελευταίας στιγμής, για να πάρουνε ψήφους, είπε ο Φίλιππης Θύμιος στο Βρωμερό και μετά από λίγο διάστημα αυτά καταστρέφονται γιατί δε γίνονται με μελέτες. Αυτό συμβαίνει με την είσοδο του χωριού μας, όπου μετά από μια βροχή κουφάλιασε η άσφαλτο. Πρέπει να γίνεται σωστή δουλειά και να υπάρχει έλεγχος ».

Στο Καραχάτζι ζήτησαν να φτιαχτεί το δίκτυο ύδρευσης και η υδατοδεξαμενή που πάει να καταρρεύσει, ζήτησαν μείωση της τιμής του νερού και των φόρων, το ποτιστικό κανάλι ΚΚ3 και την ασφάλτωση της εισόδου του χωριού.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χρήστος Κίτσος υποσχέθηκε ότι αυτά τα προβλήματα θα ιεραρχηθούν και θα λυθούν με τη σειρά μετά από δική σας έγκριση, γιατί όλα δε γίνονται με το μαγικό ραβδί. Εκείνα όμως που έχουν να κάνουν με την εκμετάλλευση των εργατικών δυνάμεων σίγουρα θα βρουν άμεση λύση, εκείνα που χρειάζονται χρήματα θα εκμεταλλευτούμε τα κρατικά κονδύλια, τα δικά μας έσοδα, τα διασυνοριακά προγράμματα και την ελληνική βοήθεια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



Σχόλια