Ντούλες: "Μόνο ο Μεγάλος μας Τιμονιέρης δεν παραιτείται"

Με ανάρτηση του στο twitter ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες, σχολιάζει τις παραιτήσεις ηγετών ανά τον κόσμο τους τελευταίους μήνες, εν αντίθεση με τον "Μεγάλο μας Τιμονιέρη" -όπως τον περιγράφει - ο οποίος, σύμφωνα με τον κύριο Ντούλε, δεν αισθάνεται πως έχει κάποια αποτυχία ή σκάνδαλο στο ενεργητικό του και παραμένει με νύχια και δόντια γαντζωμένος στην καρέκλα.

"Τους τελευταίους 6 μήνες: Ο αυστριακός καγκελάριος Κούρτς, μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο με το σκάνδαλο του αντιπροέδρου του, ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές. Ο Τσίπρας, μετά την ήττα του  ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έκανε την ίδια ενέργεια.

Η Τερέζα Μέι αρχικά παραιτήθηκε, ενώ τώρα ο διάδοχός της Μπόρις Τζόνσον δήλωσε πρόωρες εκλογές επειδή απέτυχαν με την Brexit. Ακόμη και ο Ζάεφ ανακοίνωσε εκλογές 10 ημέρες μετά το όχι για ενταξιακές διαπραγματεύσεις. Σήμερα, μετά από αρκετές ημέρες διαμαρτυριών, ο Χαρίρι του Λιβάνου παραιτήθηκε.

Μόνο ο Μεγάλος μας Τιμονιέρης δεν έχει αποτυχία ή σκάνδαλο! Κόλλησε με νύχια και δόντια στην καρέκλα!" , έγραψε ο κύριος Ντούλες

Σχόλια