Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δρόπολης

Με την παρουσία του Αντιδημάρχου,  Παναγιώτη Δεύτου , συνεδρίασε χθες στους Γεωργουτσάτες το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δρόπολης και Πωγωνίου.

Σύμφωνα την ημερήσια διάταξη, η σύσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου , άρχισε με την ενημερωτική εισήγηση της Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης, όσον αφορά τη δραστηριότητα της κατά την περίοδο Ιανουάριος- Σεπτέμβριος 2019.

  • Αποφασίστηκε ώστε στις 12 Νοεμβρίου 2019, να διεξαχθεί κοινή σύσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου, των νέων Προέδρων των χωριών του Δήμου και της Διεύθυνσης Ύδρευσης κι Αποχέτευσης.
  • Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών, ώστε η Αγγελική Πράσσου, η  Ελίνα Δήμα και ο  Θοδωρής Δήμας , να ορκιστούν ως νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
  • Εγκρίθηκε παμψηφεί η κατάσταση με τα ονόματα των νέων προέδρων στα χωριά του Δήμου, μετά από τις εκλογές που διεξήχθησαν σε κάθε χωριό , βάσει του νόμου και της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου .
  • Εγκρίθηκε το κονδύλι για την πληρωμή των ατόμων που δικαιούνται αναπηρική σύνταξη για το μήνα Οκτώβρη, εγκρίθηκαν αλλαγές κονδυλίων στον εναπομείναντα προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους, καθώς και συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα,όπως προτάσεις και συζητήσεις από κατοίκους του Δήμου Δρόπολης και Πωγωνίου .

Σχόλια