Δήμος Δρόπολης : Έκκληση για βοήθεια προς τους σεισμοπαθείς

Ο Μειονοτικός Δήμος Δρόπολης και Πωγωνίου απευθύνει δημοσία έκκληση προς τους επιχειρηματίες και τους πολίτες του δήμου, ώστε να προσφέρουν βοήθεια ,ως ένδειξη συμπαράστασης κι αλληλεγγύης προς τις σεισμοπαθείς οικογένειες σε Δυρράχιο και Τίρανα.
Η βοήθεια μπορεί να γίνει σε χρηματικό ποσό, τρόφιμα ή ρουχισμό.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει ν'αποτανθούν στο Δημαρχείο, επικοινωνώντας στον αριθμό τηλεφώνου 0686256456 ή στον αρμόδιο διαχειριστή της κάθε Διοικητικής Μονάδας του Δήμου.

Ο Δήμος Δρόπολης , ευχαριστεί δημόσια τους Αδερφούς Μιχάλη και Λάζαρο Μπάρκα , για την προσφορά βοήθειας ενός τόνου σε τρόφιμα. Επίσης, τον πρόεδρο του χωριού Κλεισάρι Άνω Δρόπολης, Ανάσταση Παναγιώτου , διότι είναι ο πρώτος πρόεδρος που προσέφερε χρηματικό ποσό,ως βοήθεια για τους σεισμοπαθείς.

Κατά την παραμονή του στο Δυρράχιο,χθες το βράδυ, ο Δήμαρχος Δρόπολης, Δημήτρης Τόλης, εκτός της συμπαράστασης στην πυροσβεστική υπηρεσία Δρόπολης, συναντήθηκε και με τους Άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων ( ΕΜΑΚ). Μάλιστα, ήταν παρόν τη στιγμή που οι συμπατριώτες μας έσωσαν τη ζωή σε έναν νεαρό Αλβανό, επονομαζόμενο Klajdi Qato τον οποίο έβγαλαν από τα συντρίμμια.
Ο κύριος Τόλης, ενδιαφέρθηκε έμπρακτα, ώστε τα παιδιά της ΕΜΑΚ , να έχουν τις απαραίτητες συνθήκες εργασίας και διαμονής, ενώ τους συνεχάρη και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους σε αυτή την υπερπροσπάθεια ,για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.
Ταυτόχρονα, εξέφρασε δημοσίως ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στην Ελληνική Κυβέρνηση , για την πρωτοφανή αλληλεγγύη που έδειξε προς τον αλβανικό λαό αυτές τις δύσκολες στιγμές. Κάτι που φάνηκε και με την εσπευσμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Δένδια, στα Τίρανα , καθώς και με την κίνηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ξεπροβόδισε ο ίδιος στο αεροδρόμιο τους άντρες της ΕΜΑΚ από Αθήνα με προορισμό την Αλβανία.

Σχόλια