Συγνώμη Ντούλε για τη στήριξη του στο Ράμα

Συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες, στην αλβανική δημόσια τηλεόραση και στην εκπομπή “Java në RTSH” με παρουσιαστή τον Lorenc Vangjeli.

Ο κύριος Ντούλες, εκτός των άλλων, μίλησε για τη συμμαχία του με τον Λουλζίμ Μπάσα και τη στάση του απέναντι στον Ράμα.

Υποστήριξε ότι η πολιτική είναι πρωτίστως μια εκπροσώπηση συμφερόντων και ιδεών, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει μόνιμη «αγάπη» στην πολιτική. Πρόσθεσε ότι η σημερινή συμμαχία με το Δημοκρατικό Κόμμα έχει ως στόχο μόνο την αποχώρηση της κυβέρνησης Ράμα και να εγγυηθεί το μέλλον.

Στη συνέχεια είπε ότι "Είμαι ένας από τους υπογράφοντες ενοποιών του προέδρου  Nishani να δώσει στον Ράμα την εντολή του πρωθυπουργού. Βλέποντας πώς συνέβησαν τα πράγματα, πρέπει να ζητήσω συγγνώμη »

Ο κύριος Ντούλες αναφέρονταν στη συμμαχία του ΚΕΑΔ με το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα και την ανάδειξη του δευτέρου στην πρωθυπουργία της χώρας, στις εκλογές του 2013.
Μετά τις εκλογές το ΚΕΑΔ παρέμεινε μέρος της κυβερνητικής συμμαχίας στην πρώτη κυβέρνηση Ράμα και ο Βαγγέλης Ντούλες ως αντιπρόεδρος του αλβανικού κοινοβουλίου, για τα πρώτα δυο χρόνια, μέχρι να προκύψουν τα πρώτα προβλήματα με την διοικητική μεταρρύθμιση που πέρασε τότε, η πρώτη κυβέρνηση Ράμα. 

Σχόλια