Στη Φοινίκη η τρίτη διαβούλευση με τους δημότες Φοινικαίων

Το κλιμάκιο του Δήμου Φοινικαίων συνεχίζει τη συζήτηση του σχεδίου προϋπολογισμού με τους δημότες. Αυτή τη φορά στο δημοτικό διαμέρισμα Φοινίκης.
Βασικά αιτήματα των πολιτών ήταν η βελτίωση της υποδομής στην κατοικήσιμη και στην αγροτική περιοχή όπως το καθάρισμα των καναλιών και των δρόμων, η προστασία και κατοχύρωση των περιουσιών και η ανάπτυξη.

Η οικονομική υπηρεσία του Δήμου και σε συνέχεια ο Δήμαρχος, Χρήστος Κιτσος, ανακοίνωσαν για το 2020 την ασφαλτοστρωση του βορείου τμήματος του δρόμου που οδηγεί στο παλαιό κοιμητήριο, την μπετοστρωση εσωτερικών δρόμων την κατασκευή νέας υδατοδεξαμενης πάνω από το χωριό και στο έργο παροχής στο Γαλάζιο Μάτι.
Ταυτόχρονα, αναμένεται η απόφαση της κυβέρνησης για τη χρηματοδότηση του ποτιστικού ΚΚ3 και του καινούργιου 9-ταξιου σχολείου.

Επαναλαμβανόμενη απαίτηση όλων των κατοίκων ήταν η διαμόρφωση μιας αξιοπρεπούς πλατείας στο κέντρο του χωριού για την οποία ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να συζητήσει με τους ιδιοκτήτες του παλαιού εμπορικού κέντρου για να προβεί σε συνέχεια σε απαλλοτρίωση και μελέτη.

Προβλήματα παρουσίασαν και εκπρόσωποι άλλων χωριών του διαμερίσματος όπως του Βρυωνιου, Βρωμερου, Μαυροπουλου, κλπ

Σχόλια