Επιστολή της ΑΣΑ στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη

Επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της ΑΣΑ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττίκης, Ανδρέας Κούρτης, στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση, με την οποία ζητάει να τηρήσει την προεκλογική του υπόσχεση στους Βορειοηπειρώτες συνταξιούχους, όπως αυτή εκφράστηκε σε σχετικό δελτίο τύπου της ΝΔ με ημερομηνία 17.05.2019.

Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο δελτίο τύπου, της Νέας Δημοκρατίας, ανέγραφε ότι «Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε επίσης πώς στο νέο Νόμο που θα φέρει η επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σε αντικατάσταση του Νόμου Κατρούγκαλου, θα διορθώσει τις άδικες για τους ομογενείς μας στην Αλβανία πρόνοιες της σημερινής νομοθεσίας που δημιουργούν προσκόμματα στη θεμελίωση πλήρους δικαιώματος εθνικής σύνταξης.»

Από την Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική δηλώνουν πως αναμένουν απάντηση μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες του apenadi.blogspot.com θα ακολουθήσει η δημοσίευση του, ιδιαιτέρως δυναμικού, περιεχομένου της επιστολής, καθώς και οι επόμενες ενέργειες της Συμμαχίας μέχρι την τελική δικαίωση.

Σχόλια

  1. Γιατί αυτός ο διαχωρισμός συνέχεια? Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πούμε, αλλά ότι και να πούμε στο βρόντο θα πάει. Πρέπει να ενεργοποιηθουν όλοι η συλλογή των βωριοηπειροτον για την επίλυση τού θέμα τους αυτού. Έχουν περάσει 30 χρόνια ποτέ θα το λύσουν, όταν πεθάνουν όλα τα γερόντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών