Αλβανία: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για οικονομική ενίσχυση

Η Γενική Διεύθυνση Φορών ενημέρωσε όλους τους φορολογούμενους και τα ενδιαφερόμενα άτομα που δεν μπόρεσαν να υποβάλουν αίτηση για οικονομική βοήθεια σύμφωνα με το πρώτο πακέτο στήριξης “DoM No. 254 της 27.03.2020”, ότι οι αιτήσεις θα ανοίξουν ξανά από σήμερα και θα συνεχίσει να είναι ενεργή έως τις 5 Μαΐου 2020.

Οι φορολογούμενοι που έχουν χαρακτηριστεί από τη φορολογική αρχή ως δικαιούχοι του πακέτου αρ. 1, θα ειδοποιηθούν μέσω του λογαριασμού e-filing σχετικά με τη δυνατότητα υποβολής αίτησης μέσω αυτού του λογαριασμού για την υποβολή της φόρμας «Αίτηση για παροχή χρηματοοικονομικής βοήθειας 1».

Οι οντότητες που θα πληρούν τις απαιτήσεις σύμφωνα με το Έντυπο, πρέπει να διασφαλίσουν ότι συμπληρώνουν τα σωστά δεδομένα των δικαιούχων, όπως τα προσωπικά στοιχεία ταυτότητας και IBAN του τραπεζικού λογαριασμού που είναι πολύ σημαντικά δεδομένα.

Η φορολογική διοίκηση δεσμεύεται στο μέγιστο δυνατό να συνεχίσει την αυστηρή εφαρμογή αυτής της διαδικασίας, στην κοινή προσπάθεια για καλύτερη διαχείριση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που δημιουργήθηκε από τον COVID-19

ibna.gr

Σχόλια