Επίθεση του ακραίου Ιντρίζι στο Νίκο Κουρή για την καταγωγή του

Συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος του εθνικιστικού αυτοαποκαλούμενου κόμματος των τσάμηδων (PDIU), Σπετιμ Ιντρίζι, που είναι υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος στην Περιφέρεια Τιράνων. 
Όταν ο Ιντρίζι ρωτήθηκε για την συνύπαρξή του με τον Βαγγέλη Ντούλε στο ίδιο ψηφοδέλτιο, προσπάθησε να αμυνθεί λέγοντας πως ο Ράμα έχει κόμμα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, στα ψηφοδέλτια του.

Στη συνέχεια έδειξε στην κάμερα την αφίσα του υποψηφίου βουλευτή στην Περιφέρεια Αυλώνας, Νίκου Κουρη, που είναι δίγλωσση -ελληνικά και αλβανικά- λέγοντας πως οι αφίσες δεν θα έπρεπε να είναι στα ελληνικά, αλλά μόνο στα αλβανικά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως είναι η ελάχιστη υποχρέωση των υποψηφίων, ακόμη κι αυτών που ανήκουν στη μειονότητα, να έχουν τις αφίσες στα αλβανικά.
Νίκος Κουρής: Αυτό δεν είναι πολιτικός πολιτισμός
Με μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα απάντησε ο γιατρός και υποψήφιος βουλευτής, Νίκος Κουρης.
«Αυτός που αγαπάει πραγματικά την καταγωγή του, μπορεί να αγαπήσει και την καταγωγή του άλλου, του "διαφορετικού". Η περηφάνια που νοιώθω για την ελληνική μου καταγωγή με αναγκάζει να σέβομαι την περηφάνια και την καταγωγή του κάθε συμπολίτη μου. Δεν θα απαντήσω με λόγια, απαντώ καθημερινά με πράξεις. Στους επαγγελματίες πολιτικούς, θα απαντήσουν οι συμπολίτες μας στις 25 του Απρίλη», σημειώνει ο κύριος Κουρης.

Διαβάστε ακόμη:

👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια