Πασχαλινό μήνυμα του Δημάρχου Δρόπολης

Ευχετήριο Μήνυμα του Δημάρχου Δροπολης και Πωγωνιου, κ. Δημήτρη Τόλη

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες!
Αξιοσέβαστοι Δροπολιτες και Πωγωνισιοι, όπου κι αν βρίσκεστε!

Το Πάσχα συμβολίζει τη λύτρωση απέναντι στο θάνατο . Σηματοδοτεί τη Νίκη για ζωή κι επιβίωση.

Αν και φέτος είναι η δεύτερη κατά σειρά Ανάσταση που γιορτάζουμε χωρίς τους δικούς μας ανθρώπους, συγγενείς, συγχωριανούς και φίλους , οι οποίοι αδυνατούν να επισκεφτούν τη γενέτειρα, η Ελπίδα βρίσκεται ήδη στο κατώφλι , στο προαύλιο των σπιτιών μας.

Αγωνιστήκαμε και προσπαθήσαμε από κοινού. Με τον καθένα από Σας. Ώστε, να μην σβήσει η φλόγα της Ελπίδας στην ψυχή του κάθε παππού και της κάθε γιαγιάς. Από τη Δερβιτσανη και μέχρι την Κοσιοβιτσα, από τη Γραψη και μέχρι το Ραντατες ή τη Βραχογοραντζη, από τα Σωφρατικα και μέχρι τη Σωπικη ή και την Τσιατιστα.

Πέραν του ότι όλοι οι συμπατριώτες μας εμβολιάζονται ,για να αντιμετωπίσουν την πανδημία, αυτές οι άγιες κι ευλογημένες μέρες που διανύουμε, μας επιβάλλουν ν' αποφύγουμε τα μίση και τα πάθη. Μας υπενθυμίζουν πως το καλύτερο εμβόλιο είναι η αγάπη για τους συνανθρώπους μας, καθώς και η προστασία των υπερηλικων και των ευπαθών ομάδων.

Την Κυριακή του Πάσχα θα αντλήσουμε όλοι μας περισσότερη έμπνευση και δύναμη, για να αναπτερωσουμε περαιτέρω τις Ελπίδες μας για μια ολική Ανάσταση στα δρώμενα της Δρόπολης και του Πωγωνίου.

Με δεδομένη την πίστη και την ανάγκη για καλύτερη Ζωή στα χωριά μας, η Δρόπολη και το Πωγώνι, τα απανταχού παιδιά τους, θα είναι συνοδοιπόροι με τη ΝΊΚΗ...

ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ!
ΚΑΛΟ ΠΆΣΧΑ!

Με εκτίμηση
Δημήτρης ΤΟΛΗΣ
Δήμαρχος Δρόπολης και Πωγωνίου

Διαβάστε ακόμη:

👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.

Σχόλια