Ανακοίνωση Αδελφότητας Αλυκιωτών για τα περιουσιακά του χωριού

Η Αδελφότητα Αλυκιωτων είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μελη της και ολους τους χωριανούς για ένα μεγάλο νέο που γίνεται γεγονός περιμένοντας εδώ και τριάντα χρονια. 

Στις 17 Μάϊου 2021 στο Δήμο Φοινικαιων ολοκληρώθηκε και υπογράφηκε το συμβόλαιο ανάθεσης μεταξύ του Δημου Φοινικαιων και της ανάδοχης εταιρείας "GEO COMSULTING" shpk "INVENT" για την χαρτογράφηση και ολοκλήρωση της διαδικασίας κτηματολογίου του χωριού Αλυκου βάση του νομου 7501. 

Ως Προεδρείο της Αδελφότητας Αλυκιωτων ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Φοινικαιων και προσωπικά τον Δήμαρχο Φοινικαιων Κυριο Χρηστακη Κιτσο για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε με υπομονή και επιμονή δίνοντας οριστικά την λύση που την περιμέναμε και μας ταλαιπωρούσε για πολλά χρονια. 
Το θετικο αυτό αποτέλεσμα ήρθε και χαρη στην καλή συνεργασία και επικοινωνία του Προέδρου της Αδελφότητας , κυρίου Μιχάλη Γιωτη με τον Δήμαρχο κύριο Χρηστακη Κιτσο συνάμα μεγάλη προσπάθεια και ενδιαφέρον για την ολοκλήρωση του φακέλου έδωσε και ο συγχωριανος μας Χρηστος Γρ Τσαβος. Τον ευχαριστούμε πολύ για αυτή την μεγάλη βοήθεια που προσέφερε στο χωριο μας. 

Η εταιρεία ξεκίνησε δουλειά και οπότε χρειαστεί θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της πορείας.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια