Στην Τρίπολη ο Δήμαρχος Φοινικαίων - Συναντήσεις με Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη

Την πόλη της Τρίπολης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Φοινικαίων κ. Χρήστος Κίτσος και είχε σειρά επαφών με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο και τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη.

Εντός του Αυγούστου, προγραμματίζει μία επίσκεψη του Δημάρχου Τρίπολης στον Δήμο Φοινίκης, ενώ στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 αναμένεται να επισημοποιηθεί η αδελφοποίηση ανάμεσα στις δύο περιοχές.
Ο κ. Κίτσος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη στήριξη και αναφέρθηκε στον αγώνα της περιοχής να επιβιώσει.

Ο αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη και δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι “οι Βορειοηπειρώτες είναι ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας της περιοχής μας, έχουν συμβάλει και έχουν στηρίξει την κοινωνία μας και οικονομικά και με καθαρό τρόπο για δεκαετίες”. Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι θα πρέπει να υπάρξει περαιτέρω σύσφιγξη των δεσμών με το ελληνικό στοιχείο στη γειτονική χώρα.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος ευχαρίστησε για την θερμή φιλοξενία από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και αναφέρθηκε στον Σύλλογο Βορειοηπειρωτών ο οποίος “αγωνίζεται, προσφέρει, όχι μόνο εδώ τοπικά στην Αρκαδία, αλλά και στην Πελοπόννησο”. Τόνισε επίσης “την φιλοξενία και τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο βορειοηπειρωτικός ελληνισμός και η ευαισθησία που δείχνει η περιφερειακή Αρχή για τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή”.

  

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια