Δρόπολη: Πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Ο Δήμος Δρόπολης διοργανώνει το Πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους που θα λάβει χώρα στις 24-25-26 Αυγούστου 2021 στη Δερβιτσιάνη. Το Φεστιβάλ αυτό έχει ως όραμα να κάνει την Δρόπολη σημείο συνάντησης όλων των ντόπιων και ξένων κινηματογραφιστών για να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Το "DROPULL INTERNATIONAL SHORT FILM FESTIVAL" έχει ως στόχο η Δρόπολη να γίνει σημείο αναφοράς όχι μόνο για κινηματογραφιστές, αλλά και για συγγραφείς και καλλιτέχνες. Στο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής, έκθεση γλυπτικής, έκθεση φωτογραφίας, αλλά θα γίνει και προώθηση βιβλίων διαφόρων συγγραφέων και εκδοτών.

Φυσικά, και τα παιδία θα έχουν την τιμητική τους, για τα οποία θα διοργανωθεί ένα 3ήμερο εργαστήριο όπου θα τους διδάξει πως γίνεται μια ταινία κινουμένων σχεδίων.
Θα υπάρχει επίσης και ειδικός χώρος στην εκδήλωση όπου θα γίνει η προώθηση των επιχειρήσεων της τέχνης, του πολιτισμού και της τοπικής παράδοσης.

Το όφελος του Φεστιβάλ δεν περιορίζεται μόνο στους επισκέπτες και τουρίστες, αλλά και στη στενή πολιτιστική συνεργασία μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας.
Στο πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ "DROPULL INTERNATIONAL SHORT FILM FESTIVAL", η Δρόπολη εισάγεται έντονα στον διεθνή χάρτη της οπτικοακουστικής βιομηχανίας, καθώς θα είναι ο νέος παγκόσμιος προορισμός για επαγγελματίες και νέους ταλαντούχους του χώρου.

Διαβάστε ακόμη:

👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας

Σχόλια