Δρόπολη: Οφθαλμολογικές εξετάσεις για τα παιδιά των σχολείων Δερβιτσάνης και Βουλιαρατίου

Ο Σύλλογος «Εστία Δερόπολης» αξιοποιώντας την προσφορά του Κλεάνθη Γιώργου, με καταγωγή από τα μέρη μας, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των οπτικών στην Κύπρο και ήθελε να προσφέρει γυαλιά οράσεως για την Δερόπολη, ξεκίνησε για τα παιδιά των Σχολείων Δερβιτσάνης και Βουλιαρατίου του Δήμου Δρόπολης οφθαλμολογικές εξετάσεις στα Memo Οptika στο Αργυρόκαστρο.
Συγκεκριμένα, τα παιδιά της 9-χρονης φοίτησης και του Γυμνασίου των εν λόγω σχολείων, έπειτα από προγραμματισμό επισκέψεων, σε συνεργασία με τις διευθύντριες, κυρίες Λίτση και Κουτσού, θα υποβληθούν σε οφθαλμολογικές εξετάσεις. 

Η Οπτικός-Οπτομέτρης, κα Χαριτίνη Ίλα Μέμο έχει ξεκινήσει ήδη τις μετρήσεις στα παιδιά, τα οποία παρουσία των γονιών τους, έχουν κλείσει ραντεβού στα Memo Οptika, ενώ σταδιακά θα εξετασθούν όλα τα παιδιά και των δύο σχολείων Δερβιτσάνης και Βουλιαρατίου .
Οι εξετάσεις είναι προσφορά του Συλλόγου «Εστία Δερόπολης» για όλα τα παιδιά, ενώ τα γυαλιά οράσεως, ανάλογα με την συνταγή της Οπτικού-Οπτομέτρη, θα είναι προσφορά του κ Κλεάνθη Γιώργου.

Ο Σύλλογος «Εστία Δερόπολης» ευχαριστεί θερμά τον κ Κλεάνθη Γιώργου και το EyeSpotCyprus (οπτικός οίκος) για αυτή την τόσο ξεχωριστή πρωτοβουλία για τα παιδιά της Δερόπολης, καλώντας ταυτόχρονα όποιον θα ήθελε να συνεισφέρει σε αυτήν την πρωτοβουλία, να επικοινωνήσει με το σύλλογο.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια